Θρήνος και στην Θράκη για τον ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Κοντά στα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 χρονών ο ολυμπιονίκης της ελεύθερης και ελληνορωμαϊκής πάλης Παναγιώτης Ποικιλίδης, που τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ.

 

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ήταν παράγοντας του ΠΑΟΚ από το 2007 μέχρι σήμερα. Με την ιδιότητα του υπευθύνου των οργανωμένων οπαδών είχε έρθει πολλές φορές σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ξάνθη και Κομοτηνή ενώ ακολουθούσε και την αγαπημένη του ομάδα στα ταξίδια της για τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ξάνθη. 

Παλιότερα, ως αθλητής στην πάλη, συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992, 1996) τερματίζοντας τέταρτος και φτάνοντας μια ανάσα από τα μετάλλια το 1984 στο Λος Άντζελες και πέμπτος δώδεκα χρόνια αργότερα στην Βαρκελώνη, ενώ συμμετείχε και στην Ατλάντα. Μάλιστα, με αυτήν την ιδιότητα  είχε επισκεφθεί και την ειδικότητα πάλης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που είναι από τις πιο ισχυρές στην Ελλάδα.

Για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη εξέδωσε το απόγευμα ανακοίνωση και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη καθώς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Πάντως από τη Θεσσαλονίκη λέγεται πως τον Ποικιλίδη τον άφησαν μόνο του χωρίς μεγάλη βοήθεια, να οργανώσει σχεδόν μόνος του το θέμα της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στον τελικό στην Αθήνα με τον Παναθηναικό σε λίγες μέρες και τράβηξε μεγάλο άγχος που ίσως του βγήκε δυστυχώς τώρα.