Πολιτική πασαρέλα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στην απονομή της Φιλίας

Μπορεί στην αθλητική επικαιρότητα να κυριαρχεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και στην πολιτική να βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, όμως στην Ροδόπη το βράδυ του Σαββάτου για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων το γεγονός της βραδιάς ήταν η απονομή του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης στην Φιλία Κομοτηνής. Ένα γεγονός αθλητικό που τελικά εξελίχθηκε σε… πολιτική πασαρέλα!!!

Πιο συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, στην εκδήλωση για την απονομή του πρωταθλήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο Γαβριηλίδη που θεσμικά ήταν και ο μόνος που όφειλε να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς – ομιλίες και δύο υποψήφιοι των εκλογών της Κυριακής – αν και κάτι τέτοιο αν δεν κάνουμε λάθος απαγορεύεται ρητά από την εκλογική νομοθεσία την παραμονή των εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο βρέθηκε και μίλησε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης αλλά και ο πρόεδρος του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, γνωστού ως DEP, που κατεβαίνει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές. Επίσης υπήρχαν αρκετοί άλλοι επίσημοι και υποψήφιοι, ωστόσο αυτό που σχολίασαν οι περισσότεροι ήταν οι πολιτικές παρουσίες που προαναφέραμε.

Κατά τα άλλα, η βραδιά κύλισε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι, παρόντων φυσικά των επισήμων προσκεκλημένων που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση για μια τελευταία προεκλογική εμφάνιση, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.