LIVE από την Βουλγαρία: Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεβ – Skoda Ξάνθη

Μεταδίδει ο απεσταλμένος μας στην Βουλγαρία Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ και την Skoda Ξάνθη, που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της θρακιώτικης ομάδας ενόψει του κρισιμότατου μπαράζ σε 15 μέρες. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης ακολούθησε την αποστολή της θρακιώτικης ομάδας στην Βουλγαρία και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Το ThrakiSportS βρίσκεται στο Γκότσε Ντέλτσεφ της Βουλγαρίας και θα σας μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στο φιλικό της Ξάνθης με την τοπική Πιρίν. Κάτω από συνεχή βροχόπτωση προθερμαίνονται οι δύο ομάδες λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 16:50  Αρκετός ο κόσμος που βρίσκεται στης εξέδρες του γηπέδου της Γκότσε Ντέλτσεφ, ενώ παρών είναι και 5 ηρωικοί φίλαθλοι της ομάδας της Θράκης που ταξίδεψαν από την Ξάνθη στην πόλη της Βουλγαρίας για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Ωρα 16:55  Πάμε να δούμε της ενδεκάδες. Για  την Ξάνθη ο Νίκος Κεχαγιάς επέλεξε τους: Κυριακίδη, Μπέρτο, Γούτα, Χοσέμι, Τσαμούρη, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Μάνταλο, Τριάδη, Μαρίν και Σολτάνι. Ο προπονητής της Πιρίν Μποζντάνσκι επέλεξε τους: Αμπντίκοφ, Κατούντσεφ, Σαμουκίσεφ, Γκούτσεφ, Μπορίσοφ, Βιτάμοφ, Γουαπάντοφ, Παναγιώτοφ, Ιμπραήμ. Μπλιζάνκοφ

Ωρα 16:58  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο διεθνής Βούλγαρος Ιβάν Στογιάνοφ με βοηθούς τους επίσης διεθνείς Νικολάι Μάρκοφ και Εμίλ Βανγκέλοφ

Ωρα 17:03  Πάμε σε λίγα δευτερόλεπτα για την έναρξη του αγώνα

1’ Έναρξη της αναμέτρησης 

10’ Τίποτα το σπουδαίο μέχρι τώρα, με την Ξάνθη να έχει τον έλεγχο αλλά η δυνατή βροχή δυσκολεύει της προσπάθειες των παικτών

17’ Πρώτη αξιόλογη στιγμή στον αγώνα με τον Τριάδη να πιάνει το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

30’ Έχει ανεβάσει την απόδοση της η Ξάνθη, ενώ σημαντικό πως η βροχή έχει σταματήσει με τον ήλιο να ξεπροβάλει.

37′ Γκοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Μάνταλος σκόρερ, ανοίγει το σκορ μέσα στην Βουλγαρία χορευοντας στην βροχή. Πιρίν – Ξάνθη 0-1

43′ Γκοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Μάνταλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρίν που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

45+1′  Τέλος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ – Σκόντα Ξάνθη 0-2

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Πρώτες αλλαγές για την Ξάνθη με τον Βάλλα να περνά στην θέση του Χοσέμι, τον Νάκα στην θέση του Βασιλακάκη, τον Κάλβο στην θέση του Τριάδη και τον Ράνο στην θέση του Σολτάνι.

47′ Πρώτη αλλαγή για την Πιρίν με τον Γουόφκοφ να περνά στην θέση του Γουαπάντοφ, ενώ ο Γιάνεφ να περνά στην θέση του Αμπντίκοφ.

48′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με το δυνατό σουτ του Φλίσκα να αποκρούει ο Γιάνεφ και να κρατά το 0-2.

55′ Παρότι ισορρόπησαν αρχικά οι Βούλγαροι οι παίκτες της Ξάνθης έχουν αυξήσει την επιθετικότητα τους ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.

57′ Αλλαγή για την ομάδα της Βουλγαρίας, ο Μάρκες περνά στην θέση του Μπασόφ.

61′ Γκοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Με τον Αντώνη Ράνο να πετυχαίνει το γκολ με προβολή μετά απο πάσα του Μαρίν.Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ – Σκόντα Ξάνθη 0-3

62′ Ακόμη δύο αλλαγές για την Ξάνθη με τον Ζαρόπουλο να περνά στην θέση του Κυριακίδη και τον Ρούμπεν στην θέση του Μαρίν, που γνώρισε την αποθεωση απο τον κόσμο καθώς έδωσε την φανέλα του σε έναν φίλαθλο της Ξάνθης.

62′ Αλλαγές και για την Πιρίν, με τον Κρουσόφσκι να περνά στην θέση του Σαμουκίσεφ, τον Στεφάνοφ στην θέση του Παναγιώτοφ και τον Μπραζντάνοφ στην θέση του Ιμπραήμ.

67′ Πρώτη κιτρινή στο παιχνίδι, για τον Πέτρο Μάνταλο μετά απο ένα δυνατό μαρκάρισμα.

75′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Υπέροχη ομαδική προσπάθει με τον Αντώνη Ράνο να την αξιοποιεί με πολύ ωραίο σουτ να κάνει το 0-4.

76′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Χατ -τρικ απο Ράνο που με μόλις 31 λεπτά στο δεύτερο μέρος κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα και να γράψει με υπέροχο σουτ το 0-5 για την Ξάνθη.

77′ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ορφανίδη να περνά στην θέση του Μπέρτου.

78′ Ολοκληρώνει της αλλαγές της η Ξάνθη με τον Παπαδημητρίου να περνά στην θέση του Φλίσκα.

85′ Κατοχή μπάλας για την Ξάνθη που ελέγχει πλήρως τον αγώνα.

90′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ωραία προσπάθεια και σουτ του Μα΄ντλαου που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Βούλγαρων για έκτη φορά.

90+3  Τέλος του αγώνα. Τρία γκολ ο Ράνος, δύο ο Μάνταλος και ένα ο Μαρίν. Τελικό σκορ: Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ – Σκόντα Ξάνθη 0-6

Σε λίγο περισσότερα, με αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ…