Αναχωρεί το μεσημέρι για την πρόβα τζενεράλε στην Βουλγαρία η Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου θα αναχωρήσει από την Ξάνθη η αποστολή της Skoda για την γειτονική Βουλγαρία, όπου θα δώσει στις πέντε το απόγευμα το τέταρτο και πιο κρίσιμο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεβ στο Γκράντσκι.

 

Η Skoda Ξάνθη μπορεί να ξεκίνησε με ήττα (2-1) από την Δόξα στην Δράμα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της για τον αγώνα μπαράζ, όμως στη συνέχεια, τόσο στις Σέρρες με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου (1-4), όσο και με την Βέροια εκτός έδρας (1-5) υπερείχε κι έφτασε εύκολα στις νίκες.

Η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα την τελευταία της προπόνηση πριν το τέταρτο φιλικό της Skoda με αντίπαλο την ομάδα της Βουλγαρίας, στην διάρκεια της οποίας ο Νίκος Κεχαγιάς έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.

Το φιλικό αυτό θα αποτελέσει ίσως και το κρισιμότερο τεστ ενόψει του μπαράζ παραμονής, που προγραμματίζεται σε δύο εβδομάδες. Ο Νίκος Κεχαγιάς θα δοκιμάσει σχήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί άλλο ένα την προσεχή εβδομάδα, πριν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα της 7ης Ιουνίου.