Το βάρος στην απόκτηση αριστερού μπακ για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί να έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνα από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, όμως, ο όγκος της δουλειάς δε μειώνεται για τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του. Τα κομμάτια που πρέπει να συμπληρωθούν για να είναι έτοιμο το παζλ ενόψει της νέας περιόδου είναι αρκετά, αν και οι προπονήσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Μία από τις θέσεις στις οποίες επιθυμεί να ενισχυθεί ο Πανθρακικός είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν, ενώ έχει προταθεί και ένας Ισπανός, ο οποίος περνάει από το μικροσκόπιο του Μάντζιου.

Είναι, άλλωστε, γνωστό πως η ομάδα της Κομοτηνής δίνει μεγάλο βάρος στην ισπανική αγορά και αναμένεται να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, υπάρχουν συζητήσεις και με τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος όμως δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Καϊάντο, παρά τα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό.