Κλείστηκε φιλικό του Πανθρακικού με τον Άρη… Πηγών

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί από την Κομοτηνή να μην υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, ωστόσο από την Καβάλα ανακοινώθηκε φιλικό του Πανθρακικού για το απόγευμα του Σαββάτου με τον Άρη Πηγών. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

 Συγκεκριμένα, ο Άρης Πηγών είναι η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας. Με αυτήν την αφορμή, διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή και στο πλαίσιο της απονομής, ανακοινώθηκε φιλικό με τον Πανθρακικό. Ήδη μάλιστα έχουν τυπωθεί και κυκλοφορήσει οι σχετικές αφίσες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.45 και στην διάρκειά του θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου από την ΕΠΣ Καβάλας, θα μοιραστούν μετάλλια που ετοιμάζει η διοίκηση και θα ακολουθήσει… φαγοπότι για όλους. “Τα σουβλάκια και δύο αρνιά είναι έτοιμα να μπουν στο τραπέζι μαζί με αρκετό ποτό”, διαβάζουμε στο kavala-sports.

Η διοίκηση του Άρη Πηγών θα τιμήσει την ομάδα του Πανθρακικού για την πορεία του στην Super League και επίσης τον ιστορικό αρχηγό της ομάδας και πλέον προπονητή της ομάδας Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη. Επίσης, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, πρώην διαιτητής της Super League.

Πάντως, δεδομένου ότι στην Κομοτηνή έχουν σταματήσει και επισήμως οι προπονήσεις και οι ξένοι παίκτες έχουν πάει στις πατρίδες τους, δεν ειναι απίθανο ουσιαστικά η ομάδα του Πανθρακικού που θα παίξει στο φιλικό με τον Άρη Πηγών να είναι ένα μείγμα από τις ομάδες Κ20 και Κ17.