LIVE τα μπαράζ για την Γ’ Εθνική: Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μεταδίδει από την Χρυσούπολη ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Δημοτκό Στάδιο Χρυσούπολης και μεταδίδει…..

Καλησπέρα. Δεύτερος αγώνας της τρίτης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τον Κεραυνό Πέρνης να φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έχουν ισάριθμες νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ισοπαλία και μία νίκη. Έτσι το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τους δύο, καθώς αν κερδίσει ο Κεραυνός Πέρνης τότε θα ξεφύγει στη βαθμολογία και θα γίνει το πρώτο φαβορί για την άνοδο, ενώ αν καταφέρει και φύγει χωρίς ήττα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα παραμείνει στο “κόλπο” της ανόδου, ενώ μαζί του θα έχει ελπίδες και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος χθες πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Αβάτου με 0-3.

Ωρα 16:40 Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκινάει σε είκοσι λεπτά.

Ωρα 16:50 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μαλούτας από τον σύνδεσμο Ημαθείας, με επόπτες τους Παρασίου και Γιάντση από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ωρα 16:55 Οι συνθέσεις των ομάδων

Κεραυνος Πέρνης: Γαβριήλ, Σαμανίδης, Μπουλγούρας, Σιαματάς, Γεωργιάδης, Καζάρας, Μοσχοφίδης, Σουκρή Ογλού, Σαββίδης, Μουρατίδης, Βασιλειάδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Πετκίδης, Τσικάκης, Άχπα, Καβατζικιώτης, Σαραντάκης, Θάνος, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Φλώρος, Αγγελακάκης

16:59 Περίπου 200 θεατές στο γηπεδο της Χρυσούπολης, ενώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος με αρκετή ζέστη και υγρασία.

1′ Εναρξη αγώνα

13′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Βασιλειάδης σούταρε προς την εστία του Εθνικού, όμως ο Φυσέκης έδιωξε σε κόρνερ.

20′  Χωρίς σκορ το παιχνίδι αλλά και χωρίς μεγάλες φάσεις 

28′ Πρώτη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Αγγελακάκη.

35′ Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Εθνικός δείχνει να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο

42′ Γκοοοοοολ για τον Εθνικό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλώρου. Το κέρδισε  ο Θάνος σε ανατροπή από τον Μπουλγούρα (τράβηγμα φανέλας). Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

45′ Εκτέλεση φάουλ από Μπουλγούρα, με διπλή επέμβαση μπλοκάρει ο Φυσέκης.

45+1′  Ευκαιρία η Πέρνη αλα Σαλπιγγίδη. Ασίστ από Σαββίδη, δεν πρόλαβε ο Μουρατίδης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα

45+3′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

46′  Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Φλώρο, κόντραρε στα σώματα των αμυντικών κοντινό σουτ και απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή

53′  Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό. Μπαίνει ο Αμπραχαμιάν, βγαίνει ο Αγγελακάκης

55′ Μαύρα σύννεφα από πάνω από το γήπεδο, έχει αρχίσει να ψιχαλίζει και όλα δείχνουν ότι έρχεται δυνατή καταιγίδα – μπουρίνι

60′  Ευκαιρία για την Πέρνη. Γυριστό σουτ του Σαββίδη, εντυπωσιακά μπλοκάρει ο Φυσέκης  

62′  Πρώτη αλλαγή για την Πέρνη. Μπαίνει ο Κοντοτόλης και βγαίνει ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Μουρατίδης

64′  Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Μπαίνει ο Δούμπας, βγαίνει ο Πετκίδης

65′  Κομφούζιο μέσα στην περιοχή του Φυσέκη, το σταματά με υπόδειξη οφσάιντ ο διαιτητής ενώ τα μπουμπουνητά είναι αισθητά και ετοιμαζόμαστε για καταιγίδα

71′ Τελευταία αλλαγή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στη θέση του Τσικάκη περνάει ο Ξενάκης.

74′ Δεύτερη αλλαγή για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Σουκρή Ογλού.

80′ Απίστευτη καταιγίδα εδώ και τρία λεπτά. Ο αγωνιστικός χώρος έχει γεμίσει νερά, ενώ όσοι θεατές δεν έχουν ομπρέλες τρέχουν να κρυφτούν όπου βρουν.

85′ Γκοοοοοολ για τον Εθνικό ξανά με τον Φλώρο. Μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στην μεγάλη περιοχή στον παίκτη του Εθνικού, ο οποίος με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Γαβριήλ, ενώ όλος ο πάγκος και οι παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης έχουν γίνει ένα!!! Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2.

90′ Μόλις ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ταμπελάκια για να γνωρίζουμε τον έξτρα χρόνο που θα κρατήσει ο διαιτητής.

90’+6 Τέλος του αγώνα, μετά από έξι λεπτά καθυστερήσεων. Μεγάλη νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που τον φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ στους 6 έμεινε ο Κεραυνός Πέρνης που γνώρισε την πρώτη του ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.