Με… δεκάδα ο ΠΑΟ Κοσμίου στο κύκνειο άσμα του στη Γ’ Εθνική

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  «Αντίο» με εξάρα είπε στη Γ’ Εθνική το Κόσμιο, αλλά αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά του και το γεγονός ότι παρόλο που είχε εγκαταλείψει από νωρίς την κατηγορία, πήγε να αγωνιστεί στο Κιλκίς έστω και αν δεν μπόρεσε να κατεβασει ενδεκάδα!!!

 

Από την αποστολή του ΠΑΟ Κοσμίου έλειπαν πολλοί μαθητές και φοιτητές, καθώς και παίκτες που δεν μπορούσαν μεσοβδόμαδα να παρατήσουν τις εργασίες τους, καθότι (υποτίθεται ότι) η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας της Ροδόπης, που από τη νέα σεζόν επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα, είναι αξιέπαινοι για το γεγονός ότι παρά τα έξοδα θέλησαν να κατεβάσουν ακόμα και σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι ομάδα, έστω και αν δεν συμπλήρωσαν ενδεκάδα και κατέβηκαν με… δεκάδα.

Παίζοντας με παίκτη λιγότερο και χωρίς την δυνατότητα αλλαγής και της παραμικρής ανάσας, ο ΠΑΟ Κοσμίου ήταν φυσιολογικό να υποκύψει στον Κιλκισιακό, που φρόντισε να κάνει θεαματικό φινάλε επικρατώντας με 6-0 αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν του αρκούσε για την παραμονή του στην κατηγορία.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Παντελιάδης, με τον Σαβελίδη στο 10’ να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια, ο Αϊβαζίδης στο 30’ πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 40’ ήταν η σειρά και πάλι του Σαβελίδη να σκοράρει.

Η συνέχεια στο σκοράρισμα ήρθε στην επανάληψη με τον Καρατζιά στο 60’ και τον Καρανδρέα στο 78’ να διαμορφώνουν το τελικό 6-0. Τη νέα σεζόν τόσο το Κόσμιο όσο και ο ιστορικός Κιλκισιακός θα αγωνίζονται στα τοπικά.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης (40΄ Κεφαλίδης), Αμανατίδης (50΄ Ηλιόπουλος), Σαβελίδης, Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης (35΄ Καλαϊτζίδης), Αϊβαζίδης.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Βοργιαζίδης, Κουτσός, Ζούλης, Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου, Ναλμπάντης, Διαμαντόπουλος, Βασιλακάκης, Τσουμάρης.