Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντησή του. Ο Θρακιώτης τεχνικός, που αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα από το 1989 έως το 1992, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Καλμαζίδης.

 

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντική αφού όπως είναι γνωστό στο Τριφύλλι υπάρχουν  μεγάλα οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας των οφειλών από προηγούμενες διοικήσεις.

 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλμαζίδης θα ήθελε να συνεχίσει το έργο του στον πράσινο πάγκο, αλλά με μια ομάδα που θα είχε ψηλότερους στόχους. Παράλληλα, για οικογενειακούς λόγους θα ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία και ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά που έχει στα σκαριά μια σημαντική οικονομική συμφωνία θέλει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα και καλοβλέπει την περίπτωση του Καλμαζίδη. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές οι επαφές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τους διάφορες περιπτώσεις ωστόσο δεν θα προχωρήσουν καμία μέχρι να τελειώσει το θέμα του Καλμαζίδη.