Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Βαριά ήττα αλλά χωρίς σημασία γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου στην Ελευθερούπολη από τον Ορφέα, σε αγώνα για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Αντιθέτως, με εμφατικό τρόπο κατάφερε ο Ορφέας Ελευθερούπολης να εξασφαλίσει την παραμονή του μετά την επικράτησή του με 4-1.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Δουμάνης στο 23’, με τον Γιαλαμή στο 39’ να γράφει το 2-0.

Η συνέχεια δόθηκε στην επανάληψη όταν ο Φιλιππίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 3-0, ενώ στο 82’ ο Κεχαγιάς πέτυχε το τέταρτο γκολ του Ορφέα.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 83’ με τον Μεμέτ. Κι όμως, στο 17 είχαν την ευκαιρία να προηγηθουν, αλλά το φάουλ του Εφραιμίδη απέκρουσε ο Καραβελίδης.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα, ο Έβρος τερμάτισε στην 7η θέση με 45 βαθμούς και η Ελευθερούπολη στην 8η με 44. Μία θέση και έναν βαθμό πιο κάτω ήταν η ζώνη του υποβοβασμού.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μαγκαφίνης): Καραβελίδης (78’ Βαρδαβούλιας), Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Σταματόπουλος, Αϊβάζης, Γαβριηλίδης, Παπαδάτος, Χριστοδουλίδης (77’ Δάυτσιος), Γιαλαμής (58’ Οτέμπερης), Ευθυμιάδης, Δουμάνης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Αραμπατζής): Βογιατζής, Μπάμιος, Κατρανίτσας (54’ Αντωνιάδης), Λίτσιος, Ζαχαρνούδης, Ναθαναηλίδης, Δειόπουλος, Εφραιμίδης, Γκαϊδατζής (76’ Μεμέτ), Γιαννακτσίδης (60’ Καμπιώτης), Παπαδόπουλος.