Χώρισαν οι δρόμοι του Μολίνα με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS ο Σέρχιο Μολίνα. Ο 31χρονος ισπανός μεσοεπιθετικός αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας μέσω Κωνσταντινούπολης για την πατρίδα του, αφού αποχαιρέτισε τους φίλους που έκανε στην διάρκεια της τετράμηνης παρουσίας του στην Κομοτηνή.

 

Ο Μολίνα είχε υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης από τον Πανθρακικό για άλλον έναν χρόνο. Ωστόσο όπως φαίνεται, η ομάδα της Κομοτηνής δεν θέλησε να αξιοποιήσει αυτήν την δυνατότητα. Μετά το τέλος των προπονήσεων, έχουν αρχίσει πλέον τα ξεκαθαρίσματα, οι αποχωρήσεις αλλά και σε πρώτο πλάνο τα μεταγραφικά.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής θέλουν να συμπληρωθεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν όσο το δυνατό πιο σύντομα. Ο Άκης Μάντζιος θέλει να έχει από την αρχή τη προετοιμασίας στη διάθεσή του όσο περισσότερους γίνεται και ήδη «τρέχουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις.

Προτεραιότητα του 45χρονου προπονητή είναι η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Πανθρακικού, καθώς η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου κι ενός επιτελικού χαφ φαίνεται πως είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί φυσικά με κάποιον τερματοφύλακα.