Μάνταλος: “Στόχος μας να κρατήσουμε την Ξάνθη στην κατηγορία”

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όσο και στο μπαράζ παραμονής της Ξάνθης στις αρχές Ιουνίου. Για τους κιτρινόμαυρους τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζεται εκεί από τη νέα σεζόν, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο του Δικεφάλου, όπως και στο νέο γήπεδο της ομάδας. Όσον αφορά τα μπαράζ της Ξάνθης επισήμανε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να παραμείνει η ομάδα στη Superleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θρακιώτης άσος… 

σχετικά με τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Ανοίγει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα και θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πίστεψαν σε μένα και επέλεξαν να γίνω μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα δώσω και την ψυχή μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά όλα να πάνε καλά και να μείνω εκεί για πάρα πολλά χρόνια». 

για το αν τον ενοχλεί ότι θα παίξει στη Football League: «Καθόλου. Είναι τεράστια ομάδα και δεν λέει κάτι. Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πλάνο, γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς, υπάρχουν άνθρωποι που η παρουσία τους εγγυάται πως θα έρθουν σύντομα επιτυχίες κι αυτό είναι αρκετό. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να βγει γρήγορα από αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή για να μείνει και θα επιστρέψει σύντομα στους τίτλους και τις επιτυχίες». 

για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική. Ανυπομονώ να το ζήσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή από το να παίζει μπροστά σε τέτοιο κοινό. Όταν είδα και το νέο γήπεδο που ετοιμάζεται φαντάστηκα τον εαυτό μου εκεί, σαν παίκτης της ΑΕΚ, κι αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μου: να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να είμαι μέλος της ομάδας που θα μπει στο νέο γήπεδο». 

για το μπαράζ παραμονής της Ξάνθης: «Δεν μας αξίζει να υποβιβαστούμε και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».