Χάλκινο μετάλλιο για την Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ταλαντούχα αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θεοδώρα Βασιλειάδου, που μπήκε στην τετράδα του Πανελλήνιου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Μέτσοβο στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Η αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σημείωσε σπουδαίες εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες κόντρα σε πολύ καλές αθλήτριες και τελικά πήρε το πολύτιμο χάλκινο μετάλλιο. Ο χαμένος ημιτελικός από την αξιόλογη αθλήτρια Γκαβαλιά του ΑΣΕΑ Καβάλας της στάθηκε εμπόδιο για ακόμα μια μεγαλύτερη διάκριση. Καθοριστικό ήταν το τελευταίο σετ που η Βασιλειάδου του Εθνικού είχε προηγηθεί με 10-6 , δεν κατάφερε να πάρει έναν ακόμα πόντο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του τουρνουά και έτσι ήρθε το χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα η Θεοδώρα πραγματοποίησε άλλη μια τρομερή εμφάνιση με την Λιβιεράτου (ΝΟ 2) ! της γενικής κατάταξης , χάνοντας στις λεπτομέρειες 3-2 και το τελευταίο σετ 14-12! 

Στα αγόρια , στη κατηγορία των παμπαίδων , ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Εθνικού μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις ξεπερνώντας τον εαυτό του για άλλη μια φορά τερμάτισε στην προνομιούχο έκτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος πέτυχε νίκες σε αντίπαλους που βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις στην γενική αξιολόγηση. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως η Αλεξανδρούπολη σημείωσε ακόμη ένα μετάλλιο στο τουρνουά με την δεύτερη θέση του Σταματόπολου που αγωνίζεται στο σωματείο του Φάρου. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 128 αθλητές απ όλη την Ελλάδα. Νικητές στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων ήταν ο Χατζηλυγερούδης και η Γερασιμάτου της Πάτρας. Ενώ στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες νίκησαν ο Σταματούρος του Ολυμπιακού και η Κουκουτού του ΓΑΟ Πειραιά.