Παρέλαση ονομάτων στον Πανθρακικό! Φήμες για Νταβίντ Καϊάντο…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πανθρακικός έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Πορτογάλο μέσο Νταβίντ Καϊάντο της Ταβρίγια από την Ουκρανία το τελευταίο εξάμηνο. Ο παίκτης ενδιέφερε και την Ξάνθη πριν από δυο καλοκαίρια.

Πλησιάζοντας το καλοκαίρι λογικό είναι να κυκλοφορούν πολλα ονόματα για όλες τις ομάδες και ο Πανθρακικός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Άκης Μάντζιος έχει παρακολουθήσει στενά τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως ταιριάζει στα πλάνα που καταστρώνει για τον Πανθρακικό  της νέας περιόδου. Ο Καϊάντο την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στη Βουλγαρία με τη Μπερόε όπου είχε 29 παρουσίες κι 9 γκολ στο πρώτο μισό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην Ουκρανία και την Ταβρίγια, με την οποία είχε 10 συμμετοχές.

Η Ταβρίγια είναι η πρώην ομάδα των Γιάννη Χριστόπουλο και Νίκου Καρύδα. Μάλιστα σε σύντομη επικοινωνία του ThrakiSportS με τον πρωην προπονητή του ΠΑΣ δυστυχώς μας επισήμανε ότι δεν συνεργάστηκε με τον Καϊάντο, γιατί όταν αυτός πήγε στην Ταβρίγια από την Βουλγαρία, ο Χριστόπουλος μόλις αποχώρησε. 

Στο παρελθόν, ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Εστορίλ, Τροφένσε και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μαλιστα μετά τον Ολυμπιακό είχε ενδιαφερθεί και η Ξάνθη πριν 2 χρόνια, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Πανθρακικό αναμένεται να κινηθούν σύντομα για την απόκτησή του , έτσι ώστε να αρχίσουν σταδιακά να κλείνουν το ρόστερ (στη θέση του Τζάνη) για τη νέα σεζόν.