Καθυστερεί του Ντιόγκο στην Ομόνοια του Σερφά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρζής

–  Μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Ομόνοια του Σερφά, σύμφωνα με το sentragoal βρίσκεται Ζορντάο Ντιόγκο για τη νέα σεζόν αν και την τελευταία στιγμή ο μάνατζέρ του προέβαλε αυξημένες απαιτήσεις, ενώ αρχικά υπήρξε προφορική συμφωνία. Παρόλα αυτά δέχθηκε αναθεωρημένη πρόταση από τους πράσινους της Κύπρου, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή της απάντησής του. Τον Πορτογάλο πληροφορίες τον έστελναν στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή, αλλά μάλλον καταλήγει Κύπρο.

Οι “πράσινοι” της Κύπρου είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ αν και προέβαλε αυξημένες απαιτήσεις, ενώ αρχικά υπήρξε προφορική συμφωνία, ωστόσο δέχθηκε νέα πρόταση από την Ομόνοια.

Παρόλο που είχε εκφραστεί η αισιοδοξία πως η απόκτηση του Ντιόγκο θα ολοκληρωνόταν χθες, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πήρε παράταση και ίσως προκύψει οριστική συμφωνία εντός της ημέρας και ακολούθως επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν και υπήρξε πληροφόρηση ότι ο Ντιόγκο βρέθηκε χθες στην Κύπρο, η επίσημη Ομόνοια το διέψευσε.

Ο προπονητής της Ομόνοιας Καϊάφας αναζητούσε ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση που να είναι δυνατός, ψηλός, να επιτίθεται και να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και με καλές επιστροφές, στοιχεία που φαίνεται βρήκε στο πρόσωπο του Ντιόγκο. Πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τις προσεχείς 2-3 ημέρες, σε αντίθετη περίπτωση οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Καϊάφας φέρεται να έχει άλλες 2-3 περιπτώσεις στα υπόψιν του, επίσης Πορτογάλους.

Ο 29χρονος (12.11.1985) ποδοσφαιριστής είναι Πορτογάλος, όμως γεννήθηκε στην Ισλανδία και και αγωνίστηκε την τριετία 2008-2010 στην Ρέκιαβικ, πήρε μετεγγραφή στον Πανσερραϊκό (2010-11) και ακολούθως επέστρεψε στην ισλανδική ομάδα. Συνολικά, στη Ρέκιαβικ αγωνίστηκε σε 46 αγώνες.

Τη σεζόν 2011-12 φόρεσε εκ νέου τη φανέλα της ομάδας των Σερρών. Στις δυο σεζόν στις Σέρρες αγωνίστηκε σε 41 ματς και πέτυχε ένα γκολ. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2012-13 έπαιξε στην Παναχαϊκή (9 ματς) και τον Ιανουάριο του 2013 μεταπήδησε στον Πανθρακικό και ήταν συμπαίκτες με το πρώην στόπερ του Πανθρακικού Σερφά. Φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού 33 φορές.