Σοκ στην Ξάνθη! Χάνει το μπαράζ παραμονής ο (πρώτος σκόρερ) Σολάρι…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Χωρίς το μεγάλο της όπλο θα αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής η Ξάνθη. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Σολάρι ο οποίος τραυματίστηκε  και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κάτι που σημαίνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

 

 

Ο Αργεντινός επιθετικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χάσει τον αγώνα μπαράζ της  ομάδας της Θράκης,που θα κρίνει την παραμονή στη Super League. Αυτός προγραμματίζεται λίγο πριν ή λίγο μετά τις 10 Ιουνίου, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί τα πλέι οφ της Football league.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση από την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο 33χρονος επιθετικός σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε εβδομάδες.

Ο Νίκος Κεχαγιάς αναζητεί λύσεις για την επιθετική γραμμή της ομάδας του, προκειμένου να καλύψει το κενό του έμπειρου Αργεντινού επιθετικού. Ο Σολάρι από την πλευρά του άμεσα θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία.