Σκέψεις να φύγει από την… ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο ΚΑΟΔ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν συνομιλίες των ανθρώπων του ΚΑΟΔ με την πόλη των Ιωαννίνων ώστε η ομάδα να μετακομίσει τη νέα περίοδο στην πόλη της Ηπείρου. Τώρα η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της το μόνο που δεν κάνει είναι το διαψεύσει.

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της περιόδου, οι Δραμονοί εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσοι βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί η έκτη θέση, ωστόσο πετάνε την… σπόντα τους αναφερόμενοι στον κόσμο.

«Μέσα σε αυτό το κλίμα της ευφορίας, δεν μπορούμε να κρύψουμε πλέον, την ισχνή παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας. Η κατάσταση αυτή, είναι πραγματικά δυσεξήγητη, αν αναλογιστεί κανείς τι κατάφερε αυτή ομάδα φέτος. Εάν εξαιρέσουμε τους εμπορικούς αντιπάλους, δυστυχώς, οι φίλαθλοι δεν ανταποκρίθηκαν, τουλάχιστον όσο περιμέναμε, ακόμη και σε παιχνίδια με συμβολικό εισιτήριο (ο αγώνας με το Ρέθυμνο είχε γενική είσοδο 5 ευρώ). Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να επηρεάσει το μελλοντικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 

Κάτι τέτοιο φυσικά σε συνδυασμό με την αποφυγή διάψευσης εκείνων που είδαν το φως της δημοσιότητας για την μετακόμιση, αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας, με παρέμβασή του στα social media προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους «διαψεύδοντας» τα σενάρια της μετακίνησης. Το θέμα όμως είναι τι θα αποφασίσουν οι χρηματοδότες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 με την ολοκλήρωση της, μας γέμισε ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Ο ΚΑΟ Δράμας κατάφερε, παρόλα τα προβλήματα (τραυματισμός Λίνου Χρυσικόπουλου), να τερματίσει δίκαια και άξια 6ος, να παίξει στα play offs για πρώτη φορά στην ιστορία του και να πραγματοποιήσει πολύ μεγάλες εμφανίσεις.

Η ομάδα διαχειρίστηκε με σύνεση και ηρεμία τα προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις και με αποφασιστικότητα προχώρησε στις απαιτούμενες κινήσεις όποτε και αν χρειάστηκε. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, στελέχη, προπονητές, παίκτες, ο καθένας από την πλευρά του, συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει αυτή η εκπληκτική πορεία. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά.

 

Καθοριστικής σημασίας ήταν η παρουσία του προπονητή και φίλου Νέναντ Μάρκοβιτς. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη και μοναδική προσφορά του στην ομάδα.

 

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Κώστα Μέξα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τη θέση του πρώτου βοηθού, συνέβαλε και αυτός στη μεγάλη αυτή πορεία.

 

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η δημιουργία Ακαδημίας ΚΑΟΔ, που ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο μαζικά και ουσιαστικά την παρουσία της.

 

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη βοήθεια τον κ. Μιχάλη Μπουδούρογλου και την εταιρεία ALLSEAS MARINE S.A., τον κ. Παύλο Ζουλιάμη και την εταιρεία American Genetics, την οικογένεια Γουντσίδη και τα Σούπερ Μάρκετ Γουντσίδη, τον κ. Χριστόφορο Σεβαστίδη και την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε., τη CYTA HELLAS και όλους τους χορηγούς της ομάδας.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα της ευφορίας, δεν μπορούμε να κρύψουμε πλέον, την ισχνή παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας. Η κατάσταση αυτή, είναι πραγματικά δυσεξήγητη, αν αναλογιστεί κανείς τι κατάφερε αυτή ομάδα φέτος. Εάν εξαιρέσουμε τους εμπορικούς αντιπάλους, δυστυχώς, οι φίλαθλοι δεν ανταποκρίθηκαν, τουλάχιστον όσο περιμέναμε, ακόμη και σε παιχνίδια με συμβολικό εισιτήριο (ο αγώνας με το Ρέθυμνο είχε γενική είσοδο 5 ευρώ). Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να επηρεάσει το μελλοντικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα.

 

 

Τέλος, ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που με την παρουσία τους, όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν, στα εύκολα και στα δύσκολα, τον ΚΑΟΔ».