Πρώτοι μάγκες! Νέα πανελλήνια κούπα στην Ξάνθη από το 2ο ΕΠΑΛ!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Πανηγυρίζει ξανά η Ξάνθη!!! Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, έρχεται και νέα κούπα σε αυτές τις ηλικίες στην πόλη! Το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης νίκησε στον τελικό το Ελληνικό Κολέγιο με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Λαζαρίδη και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα!!!

Απο τους βασικούς πρωταγωνιστές του θριάμβου, πέρα από τον Λαζαρίδη φυσικά, ήταν και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, ο οποίος πέτυχε 9 γκολ σε συνολικά δέκα αγώνες και ουσιαστικά αποτέλεσε την βασική επιθετική αιχμή στην προσπάθεια, μέχρι την πρόκριση στον τελικό.

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν λοιπόν ο Δεμένικος, ο Κιαχίδης, ο Χατζητερζόγλου, ο Λαμπάκης, ο Μπαντάκ, ο Ντάρντας, ο Κωνσταντινίδης, ο Μπαρκάν, ο Ορφανίδης, ο Πετρόβ, ο Μουσταφά, ο Λαζαρίδης, ο Σαφαρίδης, ο Αγγελίδης, ο Πουλουκτσής, ο Μπουνταγκίδης, ο Δημητριάδης και η προπονήτρια – γυμνάστριά τους Π. Καγκασίδου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο καυτατζόγλειο βρέθηκαν περί τα 40 άτομα, συμμαθητές των παιδιών, που δημιούργησαν μια εντυπωσιακή κερκίδα για το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και δηλώσεις…