Επιβεβαίωση για Σολάρι και προετοιμασία ενόψει Βέροιας για την Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Επιστροφή στην σκληρή  πραγματικότητα των προπονήσεων εν όψει του αγώνα μπαράζ για την παραμονή της Ξάνθης στην μεγάλη κατηγορία για τους  παίκτες της Skoda μετά το χτεσινό τραπέζι για την πρωταθλήτρια ομάδα της Κ17.

 

Η ΠΑΕ το απόγευμα επιβεβαίωσε το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό, όπως αποδείχτηκε, του πρώτου σκόρερ της Ξάνθης Εστέμπαν Σολάρι στο τελευταίο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα απουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις, ωστόσο στην επίσημη ενημέρωση δεν ξεκαθαρίζεται αν χάνει πράγματι και το μπαράζ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Αναφορικά με τα νέα της απογευματινής προπόνησης, αυτή ήταν μέτριας έντασης για την Skoda Ξάνθη, μία μέρα πριν το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εκτός έδρας, με αντίπαλο την Βέροια την Παρασκευή στις 17:30. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής με μπάλα στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης και στην συνέχεια «οικογενειακό διπλό» σε περιορισμένο χώρο. Η ξανθιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για την πόλη της Ημαθίας και το απογευματινό παιχνίδι.