O Χουάντερσον ο έμπειρος πορτιέρο για τον Πανθρακικό (;!)

Ανταπόκριση από Θεσσαλονικη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–   Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα στον Πανθρακικό και στα υπόψη βρίσκεται ο Χουάντερσον του Ηρακλή τον οποίο εξέτασαν και πέρυσι. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Ηρακλη, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, ενώ στην Ευρώπη έχει υπερασπιστεί την εστία της Ρίο Αβε στην Πορτογαλία.

Τον παίχτη παρακολούθησε όπως και τον Μπουμάλ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη άνθρωπος της ομάδας της Κομοτηνής το απόγευμα της Κυριακής που βρέθηκε στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου για να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στο παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών κόντρα στον Ηρακλή για τα πλέι οφ της Football League.

Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι το γκόλ της ομάδας των Ψαχνών προήρθε από λάθος απόκρούσή του, αλλα αυτο δεν αναιρεί ότι πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα που έχει βοηθήσει αρκετά τον Ηρακλή να διεκδικεί μέχρι τέλος την άνοδό του στην Super League. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος Χουάντερσον ήταν πέρσι βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή με 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ φέτος έχει υπερασπιστεί την εστία του σε 11 μόλις παιχνίδια, αφού ο Όγιος δεν τον είχε πρώτη του επιλογή. Στα εφτά τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ της Football League και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι και πάλι βασικός και αναντικατάστατος.

Ο Απόστολος Μάντζιος σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλαβούκο, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα μετά την απόφασή του για λύση του συμβολαίου του Ντίνο Σέρεμετ και μη συζήτησης για ανανέωση αυτού με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο. Ο τεχνικός του Παναθρακικού έχει την στιγμή αυτή στην διάθεσή του τους Γιώργο Αθανασιάδη, που ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα ενδιαφέρον υπάρχει και απο την Ξάνθη, αν και στην Skoda προτεραιότητα έχει το ματς μπαράζ και μετά οποιαδήποτε μεταγραφή.