Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αγιονερίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Έβρος Σουφλίου αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή, επικρατώντας του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με 2-1 και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ’ Εθνική.

 

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 30’ ο Παλιάτσος, σε ένα πρώτο ημίχρονο που αντικατροπτίζει την κακή εικόνα του Σουφλίου, που είχε εναντίον του και τον δυνατό αέρα που επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Έβρος μπήκε αποφασισμένος. Στο 51’ ο Δανίδης έφερε το ματς στα ίσια και στο 64΄ο Εφραιμίδης έδωσε  τη νίκη στον Έβρο, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σημαίνει την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοτσάνης με βοηθούς τους Δηλγεράκη και Χατζηνάκο του Συνδέσμου Δράμας.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Αραμπατζής): Σκόρτσεφ, Μπάμνιος, Μπάτζιος (46’ Τσαπάνης), Κατρανίτσας, Λίτσιος (80’ Ζαχαρνούδης), Τρίχας, Μεμέτ Εμρε, Εφραιμίδης, Δανίδης (68’ Γκαϊδατζής), Τορομανίδης, Καμπιώτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Τραϊανόπουλος): Μήνου, Πολιανίτης, Σοϊλεμεζίδης, Άγγελος, Καρασίμος (68’ Κοντσίδης), Σακκάς (63’ Μιλκούδης), Αλμπάνης, Καρπούζης, Παλιάτσος (78’ Γκέληνος), Γιαννουκλάκης, Μακρής.