Δεν έκαναν το νταμπλ οι Αμαζόνες, κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης
– Δεν τα κατάφεραν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών οι Αμαζόνες Δράμας της Ξανθιώτισσας Μαρίας Χατζηνίκου καθώς έχασαν από τον ΠΑΟΚ με 4-1.
 

Με την Ξανθιώτισσα ποδοσφαιρίστρια να περνά ως αλλαγή στο 77’ και με τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ανώτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα μοιραία οι Αμαζόνες Δράμας έχασαν με 4-1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου γυναικών που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον τελικό με την Αρβανιτάκη στο 28ο λεπτό που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου οι Αμαζόνες Δράμας ισοφάρισαν με τη Φωτιάδου (48′) και έδωσαν νέα τροπή στον αγώνα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα και με τη Ντιμιτρίεβιτς στο 68ο λεπτό ξαναπήρε το προβάδισμα. Η Παντελιάδου στο 83ο λεπτό και η Μάρκου στις καθυστερήσεις του τελικού διαμόρφωσαν το σκορ. Πάντως η ομάδα της Χατζηνίκου μπορεί να κατάφερε να κάνει το νταμπλ, αλλά χάρις την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη περίοδο θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League γυναικών.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Οπρέα- Κοτσάκι (89′ Τσιγγελίδου), Γρηγορίου, Πελεκούδα, Μπιρτόιβ, Ζήγρα (81′ Μαλισιώρα), Χατζήογλου (77′ Χατζηνίκου), Φωτιάδου, Κ. Παπαδοπούλου, Α. Παπαδοπούλου, Μήτκου.

ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χαραλαμπίδου- Βλασιάδου, Αδαμάκη, Δημητρίου, Τσελέκογλου, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Αρβανιτάκη (62′ Γκάτσου), Παντελιάδου (90′ Χαμαλίδου), Ντιμιτρίεβιτς (89′ Κωνσταντοπούλου), Γκατζογιάννη.