Με τριάρα το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού !!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Θρίαμβος για το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης. Στον τρίτο αγώνα που έδωσε μέσα σε τρία 24ωρα, νίκησε και το Λύκειο του Ηρακλείου Κρήτης στο γήπεδο της Τριανδρίας με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης!

 

Όπως επισημαίνει το olaxanthi, από το οποίο αντλούμε και τις πληροφορίες, για την ομάδα της Ξάνθης σκόραρε δύο φορές ο Βασίλης Λαζαρίδης ενώ ένα τέρμα πέτυχε και ο Σεζέρ Μπαντάκ!

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΠΑΛ Ξάνθης προκρίθηκε στην τελική φάση του Σσολικού Πρωταθλήματος αναδεικνυόμενο αρχικά πρωταθλητής Ξάνθης και στην συνέχεια πρωταθλητής Θράκης, κερδίζοντας της αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες από Δράμα και Ίασμο. 

Την Δευτέρα αγωνίστηκε απέναντι στο Λύκειο Αρναίας, στα προημιτελικά απέκλεισε την Τρίτη στις Σέρρες το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και πλέον πέταξε εκτός διοργάνωσης και την πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης. ‘Ετσι η Θράκη μετέχει για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, αφού πέρυσι είχε προηγηθεί το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας.

Όπως είχαμε πράξει και πέρυσι, έτσι και φέτος το ThrakiSportS θα βρεθεί κοντά στα παιδιά που εκπροσωπούν στον τελικό το θρακιώτικο ποδόσφαιρο και θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό και όλα τα παραλειπόμενά του. Λεπτομέρειες σε επόμενες αναρτήσεις…