Ασημένιος ο Σταματόπουλος του Φάρου Αλεξανδρούπολης στο Μέτσοβο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σπουδαία επιτυχία για τον 11χρονο αθλητή του Φάρου Αλεξανδρούπολης Σταματόπουλο, που κατάφερε να βγει 2ος στο Πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ που διεξήχθη στις 10 και 11 Μαΐου στο όμορφο Μέτσοβο.

Ο πρωταθλητής Θράκης στην κατηγορία των παμπαίδων κατέγραψε εκπληκτική πορεία μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης νικώντας με σχετική ευκολία όλους τους αντιπάλους του στον όμιλο αλλά και στα νοκ-αουτ χάνοντας συνολικά μόνο 1 σετ σε 5 αγώνες. Στα ημιτελικά χρειάστηκε να κάνει μία αξιοσημείωτη ανατροπή (έχανε 0-2 σετ ισοφάρισε 2-2 και στο καθοριστικό 5ο σετ έχανε 4-9 και κατάφερε κόντρα σε όλα να κερδίσει 12-10 και 3-2 σετ) απέναντι στον Σόντρα, έναν φοβερό αθλητή από την Έδεσσα, τον οποίο είχε ξανασυναντήσει πριν από 4 μήνες στη Βέροια και είχε ηττηθεί με 3-0 σετ. Στον τελικό αντιμετώπισε τον πανίσχυρο Σταματούρο του Ολυμπιακού και δικαίως ηττήθηκε για να κατακτήσει τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο ελπιδοφόρος Γιάννης Χατζηκωνσταντινίδης του Φάρου που αν και εμφανίστηκε στους αγώνες σαν αουτσάιντερ (Νο 17) κατάφερε και πέρασε του ομίλους και σημείωσε μία εντυπωσιακή νίκη απέναντι στο Νο 3 της διοργάνωσης. Επίσης στους αγώνες συμμετείχε και η 13χρονη πρωταθλήτρια Θράκης στην κατηγορία των κορασίδων Χριστίνα Καμπορούδη του Φάρου η οποία κοντραρίστηκε με πολύ δυνατές αθλήτριες και κατάφερε να πραγματοποιήσει 3 νίκες και 2 ήττες και να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη και εμπειρίες.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Φάρου εκφράζει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου και σε όλους τους συντελεστές των μεγάλων αυτών επιτυχιών που δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους του αθλητές, τους προπονητές τους  Λεωνίδα Ζαρειφίδη, Άγγελο Τσίμα και φυσικά του γονείς που στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.