Υποδοχή «ηρώων» το βράδυ στους πρωταθλητές της Κ17 της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Υποδοχή αντάξια του σπουδαίου επιτεύγματος τους ετοιμάζεται για τους πρωταθλητές της Κ17 της Ξάνθης, μια και με σχετικό κάλεσμα τόσο η ΠΑΕ όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί της Ξάνθης καλούν όλους τους Ξανθιώτες να βρεθούν το απόγευμα στην πλατεία της πόλης για να αποθεώσουν τους πιτσιρικάδες που κατάφεραν να κάνουν μια ολόκληρη πόλη υπερήφανη με την επιτυχία τους.

Κάλεσμα σε όλους τους Ξανθιώτες να παραβρεθούν το απόγευμα στης 20:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης για να επευφημήσουν του πρωταθλητές Ελλάδος στην ηλικία των Κ17, τους Έφηβους του Κώστα Μπεδρελή που τρέλαναν κόσμο με την ψυχή και το πάθος που κατέβαλαν στο γήπεδο του Αγρινίου φέρνοντας την πρώτη κούπα πρωταθλήματος για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι «Xanthifans» καλούν τον κόσμο να βρεθεί στην προσυγκέντρωση που θα υπάρξει στης 19:30 στον σύνδεσμο ώστε όλοι μαζί να κάνουν πορεία προς την πλατεία «κοκκινίζοντας» την πόλη όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Οι θριαμβευτές του πρωταθλήματος Κ-17 επιστρέφουν στην Ξάνθη!
Οι Έφηβοι Πρωταθλητές Ελλάδος της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με όλους τους συντελεστές της σπουδαίας επιτυχίας, θα βρίσκονται στις 20:30 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να φωτογραφηθούν με το πρώτο τους τρόπαιο και τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών τους!
Ξανθιώτες, όλοι στις 20:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για να αποθεώσουμε τους νεαρούς πρωταθλητές και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με την ομάδα Κ-17 που μας έκανε περήφανους με την μεγάλη επιτυχία της!

Και εδώ η ανακοίνωση των «Xanthifans»:
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
Στις 19:30 θα υπάρξει προσυγκέντρωση στον σύνδεσμο ώστε να μεταβούμε ομαδικώς στην κεντρική πλατεία για να υποδεχτούμε την Πρωταθλήτρια ομάδα της Skoda ΞΑΝΘΗΣ U17.
Όλοι μαζί να κοκκινίσουμε την πλατεία!