Προσφυγή ο Τσουμάνης στον Άρη! Προς Αγρίνιο ή Κομοτηνή ο προορισμός του

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Ο Νίκος Τσουμάνης επιβεβαίωσε όλη την σεναριολογία των τελευταίων ημερών που τον θέλει να αποχωρεί από τον ΑΡΗ, έχοντας στα χέρια του προτάσεις, σύμφωνα με το allaboutaris από Παναιτωλικό και Πανθρακικό, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου. 

Ο πρώην παίχτης της Ξάνθης και της Κέρκυρας του Άκη Μάντζιου, είναι από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον Πανθρακικό μαζί με τον Τριανταφυλλάκο και ενδιαφέρει την ομάδα της Θράκης για να καλύψει το κενό του Ντιόγκο. Ο Τσουμάνης από ρεπορτάζ Θεσσαλονικιώτικων μέσων, φαίνεται να έχει συμφωνήσει μια κάποια άλλη ομάδα (Παναιτωλικός, Πανθρακικός) και κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος διεκδικώντας το ποσό των 30.000 ευρώ, παρά τις προ τετραήμερου δηλώσεις του, αφού έχει συμβόλαιο με τον Αρη και την επόμενη χρονιά. Η προσφυγή θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα 19 Μαΐου  από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα είχε μια κουβέντα με τον πρόεδρο του Άρη Παναγιώτη Στεφανίδη που του ζήτησε να έρθει Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν την παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, αυτός μέσω του εκπροσώπου του δεν μπήκε καν στον κόπο να περιμένει και είναι ο πρώτος που επέλεξε να καταθέσει προσφυγή.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ του Αρη, είναι από τους πολλούς παίκτες που έχουν δικαίωμα προσφυγής και πιθανόν θα υπάρξει και συνέχεια στις προσφυγές, αν δε αλλάξει κάτι στα διοικητικά της ομάδας, αφού οι παίκτες είναι στα όρια τους και έχουν κουραστεί από λόγια και τις υποσχέσεις των παλιών και των νέων διοικούντων.