Επιτυχίες της Ενόργανης Γυμναστικής της Αλεξανδρούπολης στη Μίκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με επιτυχίες για τον ΟΕΓΑ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό «Ιωάννης Μελισσανίδης» στην Μίκρα της Θεσσαλονίκης οι διασυλλογικοί αγώνες παμπαίδων- κορασίδων, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος.

 

Μετά από μια αξιόλογη προσπάθεια τα παιδιά του ΟΕΓΑ  πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, λαμβάνοντας υπόψη πως πολλά από τα παιδιά αγωνιζόταν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο   γυμναστήριο και με πολύ κόσμο.

Κατάφεραν με τον αγώνα τους να σταθούν αξιοπρεπέστατα και να γεμίσουν με αισιοδοξία τους υπεύθυνους του συλλόγου για το μέλλον και την πορεία τους. Οι εμπειρίες που αποκομίζουν μέσω των διασυλλογικών αγώνων πριν τον επίσημο ετήσιο αγώνα, μόνο θετική επίδραση έχει στα παιδιά, ως προς την ετοιμότητά τους και την αντιμετώπιση της κατάστασής τους.

Από τις δώδεκα ομάδες που αγωνίστηκαν στις παγκορασίδες, η ομάδα του ΟΕΓΑ (Άννα Μαρία Κελεσίδη, Καλλιόπη Χρονάκη, Ραφαηλία Πλουμίδου, Δήμητρα Δαμκαλή, Άννα Καραμπατζάκη, Αγάπη Βασιλακάκη, Ντορίνα Δαλάκη, Σταυρούλα Παγώνη, Άννα Πέπε, Δέσποινα Σαρικά) κατέκτησε την 4η θέση.

Στο σύνθετο ατομικό η Αννα – Μαρία Κελεσίδου  κατέκτησε την 7η θέση. Οι μικρές αθλήτριες που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν 60 στο σύνολο.

Στους παμπαίδες ο Κυριάκος Μπαμπλης κατέκτησε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 1η θέση στο άλμα. Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν 40 στο σύνολο.

Το ερχόμενο Σάββατο (17/05) στην ταβέρνα «Χάραμα» , ο Ομιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης θα διοργανώσει πάρτι στον χώρο του παιδότοπου, διότι όπως αναφέρει «Η ενόργανη είναι και διασκέδαση». Στις 30/5 τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α. θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στην πόλη του Μπολου στην Τουρκία. Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχει η Ρουμανία και η Βουλγαρία.