Έδωσε τα χέρια με Τζελέπη ο Πλαβούκος και παραμένει στον Πανθρακικό!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο έως το καλοκαίρι του 2015. Ο Γιάννης Πλαβούκος στο ένα χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα της Κομοτηνής έχει δουλέψει αναδεικνύοντας τους Αθανασιάδη και Πασχαλάκη, ενώ κατά το παρελθόν ανέδειξε τερματοφύλακες που κάνουν ήδη καριέρα στην Super League, για αυτό και από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος στο είδος του. 

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Καραολάνη, τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Τζελέπη καθώς και τον κ. Μάντζιο για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλη την χρονιά.

Ο Πανθρακικός μου προσέφερε πολλά, μου παρείχε τα πάντα και δεν είναι οικογένεια αλλά είναι “Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” και δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου να μην συνεχίσουμε αυτή την συνεργασία.

Και συνεχίζει: Ήταν μια χρονιά με αρκετές έντονες συγκινήσεις και ο στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι να εξελίσσω τους τερματοφύλακες όχι μόνο αυτούς της επαγγελματικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής και της ευρύτερης περιοχής ». 

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Πλαβούκος πριν το Πανθρακικό είχε ξαναδουλέψει ως προπονητής τερματοφυλάκων μαζί με τον Άκη Μάντζιο τόσο στον Πανιώνιο (ανέδειξε τους Ανέστη και Σιδεράκη), όσο και στην Κέρκυρα, ενώ ήταν και με τον Σάκη Τσιώλη στον Αρη έχοντας υπό την καθοδήγησή του τον Μιχάλη Σηφάκη που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα και αποτέλεσε μέλος της αποστολής της Ελλάδας στο περσινό EURO, τον Γιακουποβιτς αλλά και τους Βελλίδη και Διούδη.