Κερδίστε πέντε άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα!!!

Το άλμπουμ της Panini για το Μουντιάλ της Βραζιλίας κυκλοφορεί ήδη και περιλαμβάνει 72 σελίδες, με πληροφορίες για το καλεντάρι και πολλά στατιστικά.Οι συλλέκτες μπορούν να βρούνε 639 αυτοκόλλητα στα συνηθισμένα πακέτα που έχουν από 5 αυτοκόλλητα το καθένα και πωλούνται στα περίπτερα. Όμως το ThrakiSportS γιορτάζει και σας προσφέρει άλμπουμ με ΟΛΑ τα αυτοκόλλητα, για να τα συμπληρώσετε, σε συνεργασία με την εταιρεία “Πήγασος” που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της Panini στην Ελλάδα.

 

To ThrakiSportS γιορτάζει γιατί το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Μαΐου ξεπέρασε τα 3.000 likes στο facebook. To ThrakiSportS γιορτάζει γιατί σήμερα βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν την σέντρα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ένα Μουντιάλ που το ThrakiSportS θα έχει την ξεχωριστή τιμή να καλύψει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, και να είναι από τα ελάχιστα ΜΜΕ που θα διαθέτουν δικό τους απεσταλμένο. Το ThrakiSportS γιορτάζει γιατί μόλις ολοκληρώθηκε ένα ξεχωριστό τριήμερο για τον αθλητισμό της ΘΡΑΚΗΣ μας, που φέρνει την Κ17 της Skoda Ξάνθη στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League, την ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας να ανεβαίνει ξανά στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας και την ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή να κερδίζει στο μπαράζ και να είναι και αυτός πολύ κοντά στην άνοδο στην Β’ Εθνική, όπου επίσης πανηγυρίσαμε φέτος την άνοδο της Ασπίδας Ξάνθης. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την επιτυχία του Εθνικού που έφτασε μέχρι τους τελικούς της Volley League αλλά και του Πανθρακικού, που πέτυχε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στις μέχρι τώρα παρουσίες του στην Super League.

Κυρίως όμως, σαν ThrakiSportS αισθανόμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε κοντά στις Εθνικές Ομάδας και ιδίως για την εκδρομή που διοργανώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο στην Ρουμανία, όπου μαζί με τους αναγνώστες μας πανηγυρίσαμε την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Και με όλες αυτές τις αφορμές, σήμερα, το ThrakiSportS πανηγυρίζει και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ΠΕΝΤΕ άλμπουμ της Panini με ΟΛΑ τα αυτοκόλλητα, για να τα κολλήσετε εσείς και να θυμηθείτε τις αγαπημένες μας συνήθειες των παιδικών χρόνων.

Το ThrakiSportS σας δωρίζει ΤΡΙΑ άλμπουμ από το φετινό πρωτάθλημα της Super League της περιόδου 2013-2014 με όλα τα αυτοκόλλητα, για να τα συμπληρώσετε!

Το ThrakiSportS σας δωρίζει ΔΥΟ άλμπουμ από το Μουντιάλ 2014 που θα φιλοξενηθεί σε ένα μήνα στα γήπεδα της Βραζιλίας με όλα τα αυτοκόλλητα, για να τα συμπληρώσετε!

Για να τα κερδίσετε ένα από τα πέντε άλμπουμ που σας προσφέρουμε, πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πράγματα.

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και πηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  
2ον) Να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook όπου αφού αναγράψετε τον τίτλο “Για τον διαγωνισμό της Panini”, θα μας αναφέρετε τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο) και… τίποτα άλλο. Απλά σημειώστε μας ποιο άλμπουμ επιθυμείτε να κερδίσετε: ένα από τα δύο του Μουντιάλ ή ένα από τα τρία της Super League; Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι και το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας (λήξη διαγωνισμού την Δευτέρα 19/5 και ώρα 12:00).

Θα ακολουθήσει κλήρωση για τους πέντε νικητές, αλλά όλοι όσοι λάβουν μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό, βάζουν υποθήκη για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα δώρα σε μελλοντικούς διαγωνισμούς. Αρκεί να σας πούμε ότι θα δώσουμε και στο μέλλον άλμπουμ για Μουντιάλ, Super League αλλά και Champions League. Αλλά και πολλά άλλα δώρα, όσο πλησιάζουμε αλλά και κατά την διάρκεια του Μουντιάλ.

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε εμάς. Η τρέλα με τα αυτοκόλλητα της Panini υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Το πιο σημαντικό; Φέτος, για πρώτη φορά σε συλλογή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι συλλέκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία και μέσω ίντερντετ μέσω του Panini online sticker albumΑνεβάζοντας τους μοναδικούς κωδικούς που υπάρχουν στο πίσω μέρος κάποιων μοναδικών αυτοκόλλητων, η εικονική συλλογή θα εμφανιστεί στις οθόνες!

Ο χρόνος περνάει, αλλά ο… πυρετός της συλλογής Panini παραμένει και περιλαμβάνει τις νέες και τις παλιές γενιές.    

Το ThrakiSportS, πάντα σε συνεργασία με την Panini, σας ευχαριστεί για την μεγάλη σας εμπιστοσύνη και αγάπη και σας την ανταποδίδει με μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες όλων των φιλάθλων. Και σας υπόσχεται ότι αυτά είναι μόνο η αρχή…