Πανέτοιμα τα λιοντάρια της Κ17 της Ξάνθης να φέρουν την κούπα στην Θράκη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την συμμετοχή της εφηβικής ομάδας της Skoda Ξάνθη στον μεγάλο τελικό του φετινού πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Στις επτά το απόγευμα οι παίκτες του Κώστας Μπερδελή θα αντιμετωπίσουν αυτούς του Ολυμπιακού, φιλοδοξώντας να φέρουν την κούπα στην Θράκη.

 

Μετά τη νίκη πρόκριση με 1-0 επί του Πανιωνίου στην παράταση το Σάββατο, η Κ17 της Ξάνθης εστιάζει την προσοχή της στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (19:00, Novasports 2 και φυσικά σε live text από το ThrakiSportS).

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις την Κυριακή. Η πρώτη, η πρωινή αφορούσε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής ενώ στην απογευματινή οι νεαροί ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στα τελειώματα φάσεων και τα πέναλτι.

Στο μεσοδιάστημα των δύο προπονήσεων οι παίκτες της Κ17 της Skoda Ξάνθη είχαν την ευκαιρία για μία μικρή βόλτα στην πόλη του Αγρινίου.

Το ενδιαφέρον όλων είναι πλέον στον μεγάλο τελικό στον οποίο βρίσκεται για πρώτη φορά η ξανθιώτικη ομάδα των Εφήβων και απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να φτάσει στην πρωτιά και την διάκριση. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…