Οι θρακιώτες αθλητές – φίλοι της Αρετής που μάγεψε την χώρα στο The Voice

Γράφει ο Ζαχαρίας  Μπαλτζής

–  Η 16χρονη Αλεξανδρουπολίτισσα Αρετή Κοσμίδου, που μάγεψε με τη φωνή της κοινό και κριτική επιτροπή στο talent show τραγουδιού The Voice, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, αποτελεί ίσως ένα από τα πρόσωπα των ημερών όχι μόνο για την Θράκη αλλά και γενικά για την χώρα.

 Η νεαρή κοπέλα, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες σε τηλεοπτική συνέντευξή της, μέσα σε λίγες ουσιαστικά ημέρες πολλαπλασίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook, αφού από περίπου 800 έφτασε τους 5.000 που είναι και το ανώτατο όριο που βάζει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όποιος θέλει να γίνει πλέον φίλος της, δεν μπορεί, καθώς απορρίπτεται αυτόματα το αίτημά του. Ωστόσο ουκ ολίγοι είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού από την περιοχή που είχαν προλάβει και ανήκουν στους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς να γνωρίζουμε αν οι “διαδικτυακές αυτές φιλίες”  φιλίες υπήρχαν από πριν ή αν προέκυψαν μετά την συμμετοχή της στο αθλητικό ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αρετή Κοσμίδου έχει αρκετούς διάσημους Θρακιώτες αθλητές φίλους. Ανάμεσά τους, ο πρώην πλέον άσος του Εθνικού Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, η αθλήτρια του χάντμπολ Μάγδα Κεπεσίδου αλλά και η βολεϊμπολίστρια της Νίκης  Ελένη Τζιογκίδου.

Επίσης, οι νεαροί αθλητές του Εθνικού Γρηγόρης Κοντοστάθης,Γιάννης Καβαρατζής, Σταύρος Κασαμπαλής και Χρήστος Χρηστουηλίας τυγχάνουν να είναι φίλοι της νεαρής μαθήτριας και τραγουδίστριας, μιας και η Αρετή έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη φήμη μετά την συμμετοχή της στον τελικό του The Voice.

«Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο νικητής αλλά σημασία έχει η ουσία διαδρομή και το ταξίδι τώρα ξεκάνει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να καταφέρω και ‘γω με τη σειρά μου να σας κάνω χαρούμενους με τη δική μουσική!!!! Σας ευχαριστώ ολόψυχα…», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook προς τους φίλους της η Αρετή. 

Όσο για τις… οπαδικές της προτιμήσεις; Όπως έμαθε το ThrakiSportS, δεν ασχολείται φανατικά μεν, αλλά σε όσους την ρωτάνε, απαντά ότι είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού….