Με τριάρα επί της Αρναίας στα προημιτελικά του Σχολικού το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Σπουδαία νίκη με 3-0 και μεγάλη πρόκριση στους οκτώ του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος σημείωσε το μεσημέρι για το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη. Επικράτησε του Λυκείου Αρναίας Χαλκιδικής, της πρωταθλήτριας δηλαδή της Κεντρικής Μακεδονίας και πέρασε στους “οκτώ”.

Όπως διαβάζουμε στο olaxanthi, από όπου και η φωτογραφία, τα γκολ πέτυχαν οι Βασίλης Λαζαρίδης, Στέφανος Λαμπάκης και Μουσταφά Ιμπραήμ. Καπάκι το μεσημέρι της Τρίτης το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης παίζει στην Αλιστράτη Σερρώνμε το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου για την είσοδό του στο Final-4 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και την Πέμπτη (14-15 Μαΐου).

Μάλιστα, οι ημιτελικοί θα γίνουν στην Τριανδρία και ο τελικός στο Καυτατζόγλειο Στάδιο! Με άλλα λόγια, αν πάει καλά το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, θα υποχρεωθεί να δώσει τέσσερις αγώνες σε τέσσερις μέρες, αναμφισβήτητα ένα… ρεκόρ 

Η συνθεση για το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης (Π. Καγκασίδου): Δεμένικος, Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου, Ντάρντας, Μπαρκάν, Μπαντάκ, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Πετρόβ, Κιαχίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Μουσταφά Ιμπραήμ, Σαφαρίδη, Αγγελίδη.