Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Άρης Ακροποτάμου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη στη μάχη για την παραμονή στη Γ’ Εθνική σημείωσε ο Έβρος Σουφλίου, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του αδιάφορου βαθμολογικά Άρη Ακροποτάμου.

Έτσι, οι Έβριτες βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και πλέον με νίκη στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Εθνικό Νέου Αγιονερίου θα σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία!

Η ομάδα του Σουφλίου ήταν ανωτέρη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας δύο γκολ και έχοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για ένα ακόμη τέρμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό ο Μεμέτ με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Καμπιώτη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σουφλίου. Στο 48’ ο Γκαϊτατζής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε διαδοχικά και στα δύο δοκάρια της εστίας του Ακροποτάμου.

Δύο λεπτά αργότερα, ο επιθετικός του Έβρου Σουφλίου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσέπα μετά από σέντρα που επιχείρησε στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατρανίτσας, που από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0 για τον Έβρο Σουφλίου. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Δρούζα μετά από σέντρα του Γκάλιου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηλιάδης με βοηθούς τους Νικολαϊδη και Νατσιόπουλο του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Μπάμιος, Λίτσας, Κατρανίτσας, Τσαπάνης (55 Μπάτζιος), Τρίχας, Μεμέτ (75 Γιαννακιτσίδης), Εφραιμίδης, Γκαϊδατζής, Λαζαρίδης, Καμπιώτης (71 Παπαδόπουλος)

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κωνσταντάκος, Σάσσος, Κάπατζης (46 Γκάλιος), Τσέπα, Δρούζας, Ρετσίνας, Σαϊνίδης (73 Κοσμάς), Κωνσταντινίδης, Δούμπλατζης (46 Τσομπανίδης), Αποστολίδης, Σακκόπουλος.