Από το Πανθρακικό στο… Κλειστό! Ο καιρός άλλαξε τα σχέδια στο 3on3 της ΑΕ Κομοτηνής!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά 3on3 της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές. Ωστόσο, αν και ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι».

 

Έτσι λοιπόν, όταν μετά την μία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν άρχισαν να πέφτουν οι σταδιακές ψιχάλες , οι οποίες δυνάμωσαν γρήγορα, η εναλλακτική λύση ήταν έτοιμη και άκουγε στο κλειστό των ακαδημιών της ΑΕΚ, το κλειστό του 1ου Λυκείου Κομοτηνής.

Έτσι λοιπόν συνεχίστηκε εκεί το τουρνουά, με την συμμετοχή όλων των ομάδων υπό των ήχων της μουσικής που επέλεξε ο DJ Μπάμπης Χρυσανθόπουλος.

Οι μάχες που δόθηκαν αρχικά στον χώρο μπάσκετ του Πανθρακικού Σταδίου και εν συνεχεία στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου λυκείου (κλειστό ακαδημιών) ήταν ομηρικές, ωστόσο όλοι, νικητές και ηττημένοι, έφευγαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Όσο το τουρνουά λάμβανε χώρα στο Πανθρακικό Στάδιο, παράλληλα διεξαγόταν τουρνουά βόλεϊ από τις ακαδημίες βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής, με την παρουσία πάρα πολλών κοριτσιών, που έδιναν μία άλλη νότα στο Πανθρακικό Στάδιο, που είχε ντυθεί στα «Κιτρινόμαυρα».

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι τελικές φάσεις, ο διαγωνισμός των τριπόντων και φυσικά οι απονομές. Σε επόμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, θα σας μεταφέρει όλα τα αποτελέσματα αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ…