Ποδηλατικό υπερθέαμα την Κυριακή στην Ροδόπη με σχεδόν 200 συμμετοχές

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πλησιάζει η ώρα για την διεξαγωγή του 1ου Αναπτυξιακού Ποδηλατικού Αγώνα Δρόμου  που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων Κομοτηνής 2014», με συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, σε δύο κούρσες: elite και open.

 

Όπως έγινε γνωστό, οι αθλητές που θα λάβουν μέρος έχουν φτάσει τους 170 και προσεγγίζουν πλέον τους 200. Ανάμεσά τους και Πρωταθλητές Ελλάδος αλλά και Βαλκανιονίκες, οι οποίοι θα διανύσουν 128,5 χιλιόμετρα, στη διαδρομή Κομοτηνή – Φανάρι – Ισμαρίδα – Ίμερο – Μαρώνεια – Κομοτηνή!

Ενδεικτικά, το παρών θα δώσουν μεταξύ άλλων, οι ομάδες: S.P. Tableware,  ΠΑΟΚ, Παναθηναικός, ΑΕΚ, Castro Chios (Χίος), Eltcetera (Αθήνα), Velos (Θεσσαλονίκη), 1.000 Δέντρα (Θεσσαλονίκη), Assos (Πτολεμαΐδα), Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων, Κύκλοτρον (Καβάλα), Μαχητές Πέυκων (Σέρρες), Π.Ο. Πατρών, Β.Α.Ο Θεσσαλονίκης, Ρήσος (Ορεστιάδα), Πήγασος (Ξάνθη), Ebis (Τουρκία).

Ο αγώνας, που έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, θα μεταδίδεται ζωντανά από γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, και οι διοργανωτές του, ως γνωστόν, ετοίμασαν και ειδικό τουριστικό σποτ!Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί τέτοιος αγώνας στην Θράκη, ενώνοντας την Κομοτηνή με το Φανάρι, την Μαρώνεια, την λίμνη Ισμαρίδα και τον Ίμερο.

To ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ και από αυτούς τους αγώνες…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/4-R1lqIJ2-o” frameborder=”0″ allowfullscreen]