Κρίμα για τις Βασίλισσες, έχασαν την άνοδο στα πέναλτι

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Άξιες συγχαρητηρίων οι παίκτριες του Απόστολου Κουτρουλού που κατέλαβαν τεράστια προσπάθεια αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία χάνοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 6-7.

 Καλύτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Βασίλισσες που είδαν την Παπαμιχαήλ να κατεβάζει ρολά για την ομάδα του Σταυρού Καλυθίων. Οι Ροδίτισσες κατάφεραν κόντρα στην ροη του αγώνα να ανοίξουν το σκορ στο  34’. Με την αντίδραση των κοριτσιών της Ξανθιώτικης ομάδας να είναι άμεση και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα της Στεφανίδου στο 54’. Από την μία η εξαιρετική Παπαμιχαήλ και από την άλλη η τρομερή αστοχία από πλευράς Ξανθιώτικης ομάδας έστειλαν το ματς στην παράταση.

Και εκεί οι παίκτριες του Απόστολού Κουτρουλού ήταν ανώτερες δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με την Κατσαρού, μην μπορώντας ωστόσο να παραβιάσουν την εστία της ομάδας της Ρόδου, με το ματς μοιραία να πηγαίνει στα πέναλτι.

Oι Ξανθιώτισσες ευστόχησαν στα πρώτα 4,  με την Μπουρντούνη να  αποκρούσει ένα και να δίνει την ευκαιρία στην Κατσαρού να δώσει  την άνοδο στης Βασίλισσες όμως η νεαρή Ξανθιώτισσα δεν τα κατάφερε με την αγωνία να παρατείνεται. Με το 6-7 και τα πόδια βαριά την εκτέλεση για της Βασίλισσες ανέλαβε η αρχηγός Ελισάβετ Ναλμπάντη που είδε την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα και της Ροδίτισσες να ξεσπούν σε πανηγύρια σε αντίθεση με της Ξανθιώτισσες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτή η νίκη.

Κρίμα και άδικο για την ομάδα της Ξάνθης για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε όλη την χρονιά, όμως σαφέστατα πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι μια και  το μέλλον του ανήκει.

Να αναφέρουμε πως στην διαδικασία των πέναλτι  εύστοχες ήταν οι Αρβανιτίδου, Βλάχου, Λαζαρίδου, Στεφανίδου και η Πολυζωίδου.

Βασίλισσα Θράκης(Απόστολος Κουτρουλός): Μπουρντούνη, Τσία, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Χατζηαντωνίου, Κατσαρού, Βλάχου, Λαζαρίδου, Πολυζωίδου, Στεφανίδου, Καρακατσάνη(70’ Ποιμενίδου, 89’ Σταυρακάρα, 111’ Μπενακίδου)