Βλέπει και… Ζαραδούκα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–   Σε αναζήτηση αριστερού μπάκ βρίσκεται ο Πανθρακικός μετα τη φυγή του Ντιόγκο  και ήδη είναι στο στόχαστρο σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτός από τον Τσουμάνη του Άρη, μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν είναι του διεθνή Γιάννη Ζαραδούκα του Πλατανιά. 

Η ομάδα της Κομοτηνής παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του έμπειρου Γιάννη Ζαραδούκα, σύμφωνα με το pressaris. Ο παίκτης αρέσει στους «πράσινους», αλλά περιμένουν να δουν αν θα αποχωρήσει από τον Πλατανιά στον οποίον ανήκει αυτή τη στιγμή.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους Χανιώτες και έκανε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αφού ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς. Ο Ζαραδούκας είναι από τους λίγους παίχτες που αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος, ενώ έπαιζε σε μια επαρχιακή ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, και κατόπιν μεταγράφηκε σε Ολυμπιακό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννενα, Αρη και ξεκίνησε τη περσινή χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης, κλείνοντας τη σεζόν στον Πλατανιά.  

Εφόσον, αποτελέσει παρελθόν από τους Κρητικούς θα κινηθεί η ομάδα της Κομοτηνής για να τον κάνει δικόν της, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει μια μεταγραφή για τη θέση στα αριστερά της άμυνας.