Νέες διακρίσεις για τον Θράκα Ιππέα στην Θάσο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ο σύλλογος του Θράκα Ιππέα συμμετείχε στον γύρο Θάσου που διοργάνωσε ο ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Κυκλοτρον Καβάλας και η οργανωτική ομάδα ΜΤΒ Thassos Team της Περιβαλλοντικής Κίνησης Θάσου, για να γιορτάσει τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ποδηλατικά δρώμενα με το καθιερωμένο πλέον Ποδηλατικό Διήμερο Θάσου, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου. 

Στη Θάσο όπως αναφέρθηκε και στο ThrakiSportS βρέθηκε και ο  ποδηλατικός σύλλογος Ρήσος τη Ορεστιάδας, συμμετέχοντας σε αγώνες στο Mountain Bike.

Την 1η θέση στην κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε η Βάσω Γαραγάνη αφήνοντας πίσω της αξιόλογες αθλήτριες από τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Απόστολου Γκογκότση, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία των Εφήβων, δείχνοντας οτι οι ακαδημίες του συλλόγου έχουν μέλλον.

Ο γύρος της Θάσου διεξάγεται κάθε χρόνο περιμετρικά του νησιού, διασχίζοντας εξολοκλήρου τον περιφερειακό δρόμο του νησιού, και απόστασης 92 χιλιομέτρων, περνώντας δίπλα από όλες τις όμορφες παραλίες του νησιού και τη φυσικού κάλλους δασική βλάστηση