Μετάλλιο του Ρήσου Ορεστιάδας στο Mountain Bike Road Thassos

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας 

–   Με μετάλλιο στις αποσκευές του, γύρισε στην Ορεστιάδα από την Θάσο ο ποδηλατικός σύλλογος Ρήσος, συμμετέχοντας με το αγωνιστικό του τμήμα στο Mountain Bike Road Thassos που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαΐου.

Ο κλασικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας της Θάσου διεξάγεται πλέων για 8η συνεχή χρονιά αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες – στόχους στο καλεντάρι πολλών αθλητών! Οι αθλητές του Ρήσου ανταποκρίθηκαν σε μία πολύ δύσκολή διαδρομή και κατάφεραν να διακριθούν μέσα σε ένα σύνολο  διακόσιων περίπου αθλητών από τρεις χώρες, της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας.

Οι αθλητές του  ποδηλατικού συλλόγου Ρήσου Στέλιος Κοσμόπουλος (χάλκινο μετάλλιο), Δημήτριος Γεωργακούδης (τέταρτη θέση), Δημήτριος Κεραμίτσης, Δημήτριος Μπακάλης, Νάνος Δαμιανός, Γεώργιος Συρμούδης και Πέτρος Παρτακελούδης,  με την  συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, σκόρπισαν χαρά και  περηφάνια στους ανθρώπους του Συλλόγου.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο radioevros.gr ο πρόεδρος του Ρήσου Χρήστος Λεβέντης τόνισε: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της πόλης μας που συμμετείχαν στον αγώνα και ειδικότερα στους αθλητές του Ρήσου, μας κάνατε υπερήφανους με το μετάλλιο που φέρατε!! Το πείσμα και η θέληση που έδειξαν όλα τα παιδιά καθ όλη την διάρκεια της προπονητικής περιόδου απέδωσε καρπούς, θεωρώ ότι είναι μια συλλογική δουλειά όλων στο πνεύμα της ομαδικότητας, πειθαρχίας και συνεργασίας που πρέπει να έχει μια ομάδα, που πάντα φροντίζουμε να καλλιεργούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν, καθώς επίσης και τονΔημήτρη  Κεραμιτσή που στάθηκε προπονητικά δίπλα σε όλα τα παιδιά μας!”.