Διεθνείς κλήσεις και απογευματινή προπόνηση για την Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για την σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου στης Σέρρες, ενώ μετά την κλήση του Μουκουάνα Παΐτο, στην Εθνική Ομάδα της  χώρας του κλήθηκε και ο Τζουλιάν Ντε Γκουζμάν.

Μετά τον Μοζαμβικανό αμυντικό Παΐτο που αναφέραμε λοιπόν από το πρωί για την κλήση του στην Εθνική της Μοζαμβίκης, για τα παιχνίδια με το Νότιο Σουδάν στις 18 και 30 Μαΐου για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ήρθε ακόμη μια κλήση για ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, σαφέστατα πιο αναμενόμενη.

Ο λόγος για τον Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν που όπως είχε προβλέψει το ThrakiSportS, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα του Καναδά στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος  στην Αυστρία και για τα φιλικά προετοιμασίας με Βουλγαρία (23 Μαΐου) και Μολδαβία (27 Μαΐου).

Στα αγωνιστικά το τεχνικό επιτελείο στις σημερινές ασκήσεις και στο «οικογενειακό» διπλό έριξε το βάρος στην τακτική σε περιορισμένο χώρο. Οι Δημήτρης Κομεσίδης και Δήμος Μπαξεβανίδης συνέχισαν τις θεραπείες τους ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση (στις 18:00 το απόγευμα) πριν την αυθημερόν αναχώρηση για το δεύτερο φιλικό της μίνι προετοιμασίας,  με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες.