Σε φουλ ρυθμούς οι Βασίλισσες, έτοιμες για… την άνοδο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πανέτοιμες οι Βασίλισσες της Θράκης για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Σταυρού Καλυθίων Ρόδου στην Αθήνα, για την αναμέτρηση που θα κρίνει ποια θα είναι η 7η ομάδα που θα ανέβει στην Β’ Εθνική Κατηγορία, εκεί όπου έχει ήδη ανέβει η Ροδόπη ’87 της Κομοτηνής.

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται οι Βασίλισσες εν όψει του αγώνα μπαράζ που θα κρίνει την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00 το μεσημέρι στο γήπεδο «Κώστας Μελισσουργος» που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη στην περιοχή Ρέντη του Πειραιά – και φυσικά ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ThrakiSportS.

Η ομάδα της Ξάνθης θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Παρασκευή στης 10 το πρωί ενώ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Πειραιά. Η αποστολή του αγώνα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη στην τελευταία προπόνηση, ενώ στα αξιοσημείωτα πως πέρα από την αποστολή στο πλευρό των κοριτσιών του Απόστολου Κουτρουλού θα είναι και αρκετοί φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν οδικώς για να είναι στο πλευρό της Ξανθιώτικης ομάδας.

Στα αγωνιστικά oi Βασίλισσες και σήμερα προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς δουλεύοντας αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι τους εν όψει του σημαντικού αγώνα, ενώ στα αρνητικά η μη συμμετοχή της Σεβαστής Μετοικίδου στο παιχνίδι με τον Σταυρό μια και βρίσκεται στην Μολδαβία για υποχρεώσεις με την Εθνική Oμάδα Κορασίδων. Είναι πάντως απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να ορίζεται αγώνας μπαράζ σε ημερομηνία που έχει υποχρεώσεις και η Εθνική, με αποτέλεσμα να στερείται των υπηρεσιών βασικής παίκτριάς της η ομάδα της Θράκης.