Κρούση της ΑΕΚ για τον Ανδρέα Ανδρεάδη! Θέλει να τον (ξανα)κατεβάσει Αθήνα

Ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στους παίκτες που ενδιαφέρουν τους υπεύθυνους της ΑΕΚ  βρίσκεται ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Ανδρεάδης. Ωστόσο, ως εμπόδιο στην μετακίνηση του στην Αθήνα προβάλλεται η πιθανή εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος.

Στην Ένωση αναζητούν παίκτη για τη θέση του κεντρικού, με τον έμπειρο άσσο του Εθνικού να βρίσκεται στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enwsi.gr, έχει γίνει η πρώτη προσέγγιση προς τον παίκτη.

Άλλωστε και ο ίδιος δεν έκρυψε ότι συζητά με δύο-τρεις ομάδες για την επόμενη μέρα, όταν ρωτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο στις ίδιες δηλώσεις είχε επισημάνει ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Εθνικός, με την διοίκηση του οποίου θα συζητήσει πριν λάβει την οριστική απόφασή του για οποιαδήποτε μετακίνηση.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, ο Ανδρέας Ανδρεάδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Έβρο και εφόσον εκλεγεί, ενδεχομένως να αναπροσαρμόσει τα όποια πλάνα για την συνέχεια της καριέρας του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρεάδης ξεκίνησε την καριέρα του από το Τυχερό, και στη συνέχεια στον Εθνικό το 1997 μέχρι το 2003, όπου επέστρεψε την τελευταία σεζόν. Για σχεδόν μια δεκαετία υπηρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όντας βασικό στέλεχος της Εθνικής. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, κι ένα σούπερ καπ. Αν πάει και στην ΑΕΚ, θα γίνει από τους ελάχιστους παίκτες σε όλα τα αθλήματα που έχουν φορέσει την φανέλα και των τριών μεγάλων ομάδων του Λεκανοπεδίου Αττικής.