ΕΠΣ Θράκης: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Β’ Κατηγορίας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/5) οι συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής στα πλέι οφ της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης με τον Α.Ο. Φαναρίου να αναδεικνύεται πρόωρα πρωταθλητής κερδίζοντας στην έδρα του 5-2 την Ενωση Ασωμάτων ενώ την ίδια ώρα ο Αλανότοπος Κομοτηνής έχανε στο «Αλσος» στην έδρα του με 2-0 από τον Τοξότη Αρίσβης.

 

Η ομάδα του Α.Ο. Φαναρίου έχει καλύτερο συντελεστή ακόμη και σε ισοβαθμία με την Αρίσβη ενώ ο Αλανότοπος χάνοντας στην έδρα του έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Ο Κομψάτος Πολυάνθου είχε ρεπό. Στην επόμενη αγωνιστική την Κυριακή (προτελευταία) ο Α.Ο. Φαναρίου θα παίξει στην Αρίσβη, ο Πολύανθος θα υποδεχθεί τον Αλανότοπο Κομοτηνής και στην τελευταία αγωνιστική που είναι το Σάββατο 17 Μαΐου (στις 18 έχουμε εκλογές) ο Τοξότης Αρίσβης υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου στο «Αλσος» ο Αλανότοπος θα αντιμετωπίσει την Ενωση Ασωμάτων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΑΟ Φαναρίου 60
2. Τοξότης Αρίσβης 54
3. Νεολαία Αλανότοπου 52
4. Ένωση Ασωμάτων 51
5. Πολύανθος 49

 
Στα πλέι άουτ ήδη έχουν υποβιβασθεί Ηρακλής Διαλαμπής και Α.Ο. Περδίκα Κομοτηνής που τα αποχώρησαν από το πρωτάθλημα και υποβιβάστηκαν στην Γ΄ Ερασιτεχνική. Στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής είχαμε: Ελπίδες Κομοτηνής – ΑΟ Φιλύρας 2-2 και Α.Ο. Πάσσου – Λίσσος Λοφαρίου 2-2. Ρεπό είχε η Εστία Σκαλώματος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Λίσσος Λοφαρίου 39
ΑΟ Πάσσου 33
ΑΟ Φιλύρα 29
Ελπίδες Κομοτηνής 29
Εστία Σκαλώματος 12