Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια των μπαράζ ανόδου της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μπορεί το πρόγραμμα των αγώνων να είναι γνωστό εδώ και δύο εβδομάδας για το δεύτερο τουρνουά μπαράζ ανόδου στην Ορεστιάδα, όπου και θα κριθεί και το ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν την άνοδο στη Volley League, ωστόσο δεν ήταν γνωστό τι θα γίνει με τα εισιτήρια και τις τιμές. 

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” το τριήμερο από την Παρασκευή 9/5 μέχρι και την Κυριακή 11/5 με τη συμμετοχή της  Ορεστιάδας, της  ΜΕΝΤ, της Αργυρούπολης και του  Κολλεγίου. Η Γενική είσοδος ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσει και κάρτα εισόδου για όλες τις μέρες με το κόστος να κυμαίνεται στα 10 ευρώ (αντί για 15 που θα πρέπει να πληρώσει κάποιος που θέλει να δει και τις τρεις μέρες και σκοπεύει να πληρώνει κάθε μέρα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ:  “Τα εισιτήρια των αγώνων του δεύτερου τουρνουά ανόδου που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νικόλαος Σαμαράς» θα κοστίζουν 10 ευρώ το  εισιτήριο τριημέρου και 5 ευρώ τα εισιτήρια για κάθε αγώνα ξεχωριστά σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορέσει να πάει σε όλους. Η έκδοση τους θα ξεκινήσει εντός των ημερών σε σημεία εντός της πόλεως που θα ανακοινωθούν. Τα παιδιά θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους δωρεάν από τα σχολεία τους, τα οποία θα μοιράσουν αθλητές της ομάδας.”