Προς Σάββατο η πρεμιέρα των μπαράζ για τη Γ’ Εθνική ελέω… Νέστου Χρυσούπολης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Το Σάββατο θα ξεκινήσουν όπως όλα δείχνουν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική για τον 1ο ‘όμιλο και πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση του Κεραυνού Πέρνης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, λόγω της κρίσιμής αναμέτρησης του Νέστου Χρυσούπολης την Κυριακή με τον ΠΑΟ Κοσμίου για την Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, διπλή μάχη Καβάλας – Θράκης έχουμε το Σαββατοκύριακο σε Γ’ Εθνική και μπαράζ ανόδου, με διαφορετικό ενδιαφέρον η καθεμία  ξεχωριστά. Η κρισιμότητα ωστόσο του παιχνιδιού του Νέστου στην Χρυσούπολη «ανάγκασε» του ανθρώπους του Κεραυνού Πέρνης να αιτηθούν αλλαγή της ημέρας του αγώνα με τον Ίασμο, μια και η Πέρνη είναι ένα χωριό πολύ κοντά στην Χρυσούπολη και θέλησε με αυτή την κίνηση να δείξει την στήριξή της στην προσπάθεια του Νέστου για παραμονή στην Γ’ κατηγορία.

Έτσι το πλέον πιθανό είναι να δούμε τα μπαράζ να ξεκινούν το Σάββατο με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας ομάδα του Κεραυνού να υποδέχεται στην Πέρνη τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Θράκης Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Το άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη Αβάτου θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή στην πρωτεύουσα του Έβρου.