Επιτυχίες του ΑΟΕΓΑ στους Διασυλλογικούς Αγώνες στη Μίκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μία ακόμη θετική εικόνα έδειξαν με την απόδοσή τους οι παίδες και κορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες έγιναν μαζί με τους Πανελλήνιους αγώνες των ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.

 

Εκτός από την μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια των αθλητών-τριών, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε αγωνιζόμενους από κοντά τους κορυφαίους έλληνες αθλητές και αθλήτριες (Κοσμίδης, Πετρούνιας, Μάρας, Τανταλίδης, Μιλλούση κ.α.) που αντιπροσωπεύουν την χώρα μας στην ενόργανη γυμναστική στους αγώνες του εξωτερικού και οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα συμμετέχουν στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Σόφια Βουλγαρίας.

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν για την πορεία τους, υποδεικνύοντας, πως για να εκπληρώσεις τους στόχους πρέπει να δουλέψεις και να προσπαθήσεις πολύ.

Για την ιστορία στους παίδες Γεώργιος Κελεσίδης κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και ο Αλέξανδρος Ρήγας την 6η θέση.

Στα όργανα ο Γεώργιος Κελεσίδης κατέλαβε την 2η θέση στο έδαφος και στον ίππο με λαβές και ο Αλέξανδρος Ρήγας την 3η θέση στο άλμα.

Στις κορασίδες η Ελισάβετ Κορωνίδου κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα.

Την επόμενη εβδομάδα 9-10 Μάιου, αγωνίζονται με αξιώσεις στην Μίκρα , οι Παμπαίδες – Παγκορασίδες του συλλόγου.