To δημοσίευμα που φέρνει τον Μάκη Τζάτζο στην προεδρία της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμπβιανίδης

–  Μια από τις φημολογούμενες αλλαγές στην Skoda Ξάνθη το προσεχές καλοκαίρι, φέρνει παλαίμαχο άσο της ομάδας (και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία) στην προεδρία της ΠΑΕ, αντί του «αειθαλούς» Αρη Πιαλόγλου. 

Ποιος μπορεί να΄ναι ο «εκλεκτός»…; Στην πόλη της Θράκης ψιθυρίζεται έντονα εδώ και αρκετές μέρες, πριν καν το ματς – τελικό με τον Παναθηναϊκό, το όνομα του Μάκη Τζάτζου. Η φήμη έχει ακουστεί εδώ και πάνω από ένα μήνα, αλλά ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή επίσημη επιβεβαίωση από οποιαδήποτε πλευρά.

Αυτός ήταν ίσως και ο λόγος που ουδείς τοπικός δημοσιογράφος έγραφε οτιδήποτε σχετικό, πέρα από τις γενικές αναφορές περί επικείμενων διοικητικών αλλαγών στην ΠΑΕ, οι οποίες μοιραία έχουν πάει πίσω (αν πράγματι γίνουν) λόγω του μπαράζ της παραμονής.

Ωστόσο πλέον ο Κώστας Πλιάτσικας προχώρησε στην σελίδα του στην “Ώτα των Σπορ” στην δημοσιοποίηση του ονόματος του Τζάτζου ως φημολογούμενου αντικαταστάτη του Άρη Πιαλόγλου, αν και είναι αλήθεια ότι επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από καμία πλευρά. Οπότε έστω και έτσι, η ανεπιβεβαίωτη φήμη αποτελεί πλέον είδηση. 

“Παρεμπιπτόντως και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο Τζάτζος αγωνίστηκε επτά χρόνια (1989-1997) με την φανέλα της Ξάνθης με μια διακοπή εντός χρόνου τη σεζόν 1995-96 όπου μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη”, επισημαίνεται στο σχετικό δημοσίευμα, που αναδημοσιεύτηκε και απόί το marca-sl.

Βέβαια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο Τζάτζος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους απουσίαζε συχνά στο εξωτερικό και μάλιστα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα επιστρέψει μόνιμα στην Ξάνθη χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοέρχεται.

Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει πριν το μπαράζ, λένε οι πληροφορίες. Επίσης επισημαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στο Ευαγγέλιο αναφορικά με τις πραγματικές προθέσεις του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου, ούτε τι ακριβώς θα γίνει με τα στελέχη της νυν διοίκησης εάν για παράδειγμα επιβεβαιωθεί η πληροφορία και δούμε τον Μάκη Τζάτζο στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της Ξάνθης.