Σκέφτεται αποχώρηση από τον πάγκο του Εθνικού ο Σάκης Μουστακίδης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Από τους πιο πολλούς πέρασε στα… ψιλά, ωστόσο είναι ένα γεγονός που μάλιστα αναδείχθηκε όχι απλά από την επίσημη ιστοσελίδα της Volley League, αλλά και από αυτήν του ΜΓΣ Εθνικός δίνοντας στην είδηση την μέγιστη επισημότητα. Κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι ο Σάκης Μουστακίδης θα παραμείνει προπονητής στους δευτεραθλητές.

 

Ο σουφλιώτης τεχνικός  ήθελε σαν τρελός τον τίτλο ωστόσο στην συνέντευξη τύπου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα αλλά και για τη νέα χρονιά που θα βρει τον Εθνικό με τουλάχιστον έξι νέα πρόσωπα, σε αντικατάσταση παλιών. Και σε αυτά, δεν απέκλεισε να περιλαμβάνεται και το… δικό του.

«Όταν ξεκίνησε η χρονιά είχα πει ότι στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε την περυσινή θέση και να μπούμε στην τετράδα. Πολλές ομάδες στόχευαν σε τετράδα, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πουθενά ο Εθνικός. Ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από το περυσινό, με πολύ δυνατές ομάδες. Μερικές από αυτές κινδύνευαν ως το τέλος να πέσουν και κατηγορία μάλιστα» είπε αρχικά ο κόουτς στην συνέντευξη Τύπου.

Ακολούθως συνέχισε, αναφερόμενος στα προβλήματα: «Προσωπικά δεν πιστεύω σε αγωνιστικές κοιλιές, αλλά πιεστήκαμε πολύ ψυχολογικά, μας βγήκαν και περιπτώσεις τραυματισμών άσχημες, που μας ακολουθούσαν μέχρι τώρα. Η μία είναι του Ανδρεάδη, ο οποίος έπαιζε συνεχώς με ενέσεις και ποτέ δεν έκανε με όλη την ομάδα προπόνηση, του Ράιτς, που γύρισε από την εθνική του ομάδα τραυματίας, και των Παπάζογλου και Γραμματικάκη Κακά τα ψέματα είναι άθλος αυτό που κάναμε φέτος, και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το τι έφταιξε, είναι πολυτέλεια να μιλάμε για πρωτάθλημα» τόνισε.

Όσο για την επόμενη χρονιά; Η απάντηση είναι χαρακτηριστική: «Νομίζω ο Εθνικός πήγε πολύ παραπάνω από αυτό που περίμεναν όλοι, αλλά προβληματίζομαι για την επόμενη μέρα. Πρέπει να δει ο Εθνικός τι ομάδα θέλει να κάνει και πως θέλει να παρουσιαστεί στο επόμενο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά που τελείωσαν την καριέρα τους, δε θυμάμαι πολλούς αθλητές να τελείωσαν έτσι την καριέρα τους, με αποθέωση μπροστά στο κοινό τους. Συγχαρητήρια στον Άκη (Σιδηρόπουλο), πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια μαζί του, πιστεύω θα λείψει μέσα από τα γήπεδα. Εύχομαι να μη φύγει από τον Εθνικό, γιατί χρειάζεται ο Άκης μέσα στην ομάδα, στο πόστο που εκείνος θα επιλέξει. Θεωρώ πως έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα στο άθλημα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και τους παίκτες. Η ομάδα αυτή θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο της, πρέπει το Σεπτέμβρη να παρουσιαστεί μια καινούργια ομάδα, να γαλουχηθεί και να μπει στο νέο πρωτάθλημα».

Όταν στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, μετά τον τελικό, ο Σάκης Μουστακίδης ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στον Εθνικό και τη νέα σεζόν ώστε να κάνει αυτό το restart του καινούριου Εθνικού, ο Μουστακίδης είπε πως είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτεί τις επόμενες μέρες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κάθεται του χρόνου στον πάγκο της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here