Η αφίσα του 3on3 που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Κυκλοφόρησε ήδη και έχει τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Κομοτηνής η αφίσα του τουρνουά μπάσκετ 3on3 διοργανώνει το διήμερο 10 και 11 Μαΐου η ΑΕ Κομοτηνής στο Πανθρακικό Στάδιο της πόλης με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ, καθώς το τουρνουά αποτελεί μέρος του επίσημου προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2014.

 

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες που μπορεί να πάρει κανείς μέρος (παιδικό, εφηβικό και ελεύθερο) με το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι 10€. Οι ομάδες θα χωριστούν σε τριάδες και ο πρώτος κάθε ομίλου θα συνεχίζει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ θα υπάρχουν μετάλλια, έπαθλα και πλούσια δώρα στους νικητές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν DJs που θα διασκεδάζουν τόσο τους αθλητές όσο και τους θεατές. Επίσης τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου θα παρουσιάσουν αγώνες επίδειξης του αθλήματος. Παρόντες στου αγώνες αναμένεται να είναι και γνωστοί αθλητές του μπάσκετ, τα ονόματα των οποίων παραμένουν έκπληξη, ενώ οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν αποκλείουν και άλλες εκπλήξεις.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάποιος με τους εξής τρόπους: Είτε τηλεφωνικά στο 6936192288 (Βασίλης Στοάκης) ή 6945547047 (Σωφρόνης Παπουής), είτε στο email aekomotinisbasketball@gmail.com, είτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook που είναι  Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.