ΕΠΣ Θράκης: Με οκτάρα κατέκτησε τον τίτλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με το ευρύ 8-1 επί της Δόξας Σώστη ολοκλήρωσε την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης  ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που αμέσως μετά έλαβε την κούπα του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μάνο Γαβριηλίδη και θα εκπροσωπήσει το νομό Ροδόπης στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

 

Τα τέρματα πέτυχαν ο Αμέτ Ερκάν στο 19′, ο Χατζητουλούσης στο 23′ και στο 28′, ο Μορφακίδης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λιάρος στο 63ο λεπτό, ο Ξενάκης στο 79′, ο Ερκάν στ 83′ και ο Κακουλίδης στις καθυστερήσεις. Ενδιάμεσα, είχε μειώσει για την Δόξα Σώστη στο 67ο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε 5-1 ο Καραμπάτσιος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αναδείχθηκε απόλυτος κυρίαρχος του πρωταθλήματος ήδη από την κανονική διάρκειά του και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την απονομή, που τράβηκε ο Γιώργος Σκουταρίδης του RodopiSports (από όπου και η συγκεκριμένη φωτογραφία).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Δίγκας): Μπαϊράμ, Φακίτσας ( 66΄Κερασιώτης), Γιαπραχτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης (46΄Αρχοντής), Ξενάκης, Λυκούδης (61΄Λιάρος), Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν, Κακουλίδης, Μορφακίδης

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Κατσαρίδης): Δημόπουλος, Τεφήκ, Μάναλης,, Πετρίδης, Καρπούζης (78’ Χατζηισαάκ), Βαγενάς, Καλοδημίδης, Χατζηαντωνίου (60’ Δημόπουλος Πέτρος), Βελιμβασάκης (60’ Αμέτ Σιαμπάν),Τρίμμης, Καραμπάτσιος.